Ålands Simföreningin Seurasydän on Kjell Hansen

#TARINA #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 28.10.2020

Kjell Hansen palkittiin Seurasydän-tunnustuksella. Kuva: Bodil Karlsson

Suomen Uimaliitto on lanseerannut jäsenseuroilleen käytettäväksi uuden vuosittaisen huomionosoituksen Seurasydän-palkinnon edistääkseen kiittämisen kulttuuria ja arvostuksen osoittamista. Olympiakomitea on hyväksynyt palkinnon osaksi Seurasydän-kampanjansa toimintaa. Seura itse voi esittää yhtä palkittavaa vapaaehtoistoimijaa vuosittain.

Kjell Hansenille myönnetään Seurasydän-palkinto hänen työstään Ålands Simföreningissä. Hansen toimii aktiivisesti seurassa ja on myös aktiivinen Masters-uimari.

Vuosien varrella Hansen on toiminut valmentajana eri tasoisille uimareille, ja hän on myös istunut ÅSF:än ja ÅID:n uintitoimikuntien hallituksissa. Lisäksi Hansen kouluttaa niin seuran uimaopettajat kuin toimitsijat.

– Olin hyvin yllättynyt ja ilahtunut tästä huomionosoituksesta, enkä oikein edes tiedä mitä sanoisin. En osannut varautua, että voisin saada tällaista tunnustusta sitoutumisestani. Pidän uimisesta ja muista vesiaktiviteeteista, ja tavoitteeni on, että mahdollisimman moni ihminen saisi samanlaisia kokemuksia uinnin parissa kuin minulla on ollut. Pitkäaikaisen mukanaoloni ansiosta olen saanut nähdä monien kokevan iloa uinnin parissa sekä menestyvän. Olen edelleen yhteydessä entisten valmennettavieni kanssa vielä 30 vuoden jälkeenkin, Hansen kommentoi tunnustustaan.

Seurasta kerrotaan, että Hansen osaa sääntökirjan lähes ulkoa ja hänen tietonsa uintiin liittyvissä asioissa on loputon. Hän onkin seuran tilastotieteilijä sekä kävelevä tietosanakirja. Hansen on kiinnostunut teknisistä asioista ja hän pitää seuran tietokoneet kunnossa samalla tarkkuudella kuin hän huolehtii omasta ja uimareidensa kunnosta.

Ålands Simförening kiittää Hansenia hänen tekemästään työstä seuran hyväksi ja toivoo, että hän jatkaa vielä monta vuotta seurassa.

– Hän ansaitsee huomionosoitukset kaikesta positiivisesta energiasta, jonka hän tuo Ålands Simföreningiin, toteaa Ålands Simföreningin toiminnanjohtaja Henny Hammar-Eriksson.

Lue lisää Seurasydän-palkinnosta täältä!

Asiasanat

Seurasydän