Aluevalmennusjärjestelmä

Uintiurheilun aluevalmennusjärjestelmä on luotu alun perin osana vuoden 2023 ajalle saatua Opetus- ja kulttuuriministeriön lasten- ja nuorten valmennus- ja koulutustoiminnan kehitystoiminnan hanketta.
Uimaliiton yhtenä tavoitteena vuonna 2024 on kasvattaa alueellista toimintaa.

Vesipalloon palkattiin 1.1.2024 yksi aluevalmentaja tukemaan kansallisen vesipallotoiminnan kehitystä koko valtakunnassa.

VESIPALLON ALUEVALMENTAJA:
Nemanja Stevanovic
nemanja.stevanovic@uimaliitto.fi

Vesipallon aluevalmennusjärjestelmän suurimpina tavoitteina on tukea kansallista vesipallotoimintaa sekä seurojen kehittymistä.

Toiminta käynnistyy ensimmäisessä vaiheessa seurojen tarpeiden kartoituksella koskien mm. valmentajakoulutuksia sekä maajoukkuetoiminnan kehittämistä ja vesipallon kansallisen toiminnan nykytilaa.
Seuroille tullaan lähettämään joko kyselylomake toimintaan liittyen, tai vaihtoehtoisesti jokainen seura kontaktoidaan aluevalmentajan toimesta puhelimitse/sähköpostitse. Myös toiminnan suuntaviivoissa tullaan hyödyntämään vesipallon ydinryhmää.

Aluevalmennusjärjestelmä on luotu vastaamaan seurojen sekä valmentajien kehitystarpeisiin niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikajänteellä ja tästä katsoen yhteistyö seurojen kanssa on välttämätöntä.

Sivua tullaan toimintojen osalta päivittämään, kun saamme lisätietoja toiveista ja mahdollisuuksista niiden vastaamiseen.

Lisätietoja:
Uintiurheilun kehityspäällikkö
Juha Turunen
+358 40 5427566
juha.turunen@uimaliitto.fi