Heikki Asell on S.C. Pingviinien Seurasydän

#TARINA #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 27.1.2021

S.C. Pingviinit palkitsi Heikki Asellin Seurasydän-tunnustuksella. Kuva: Tommi Halima

Suomen Uimaliitto on lanseerannut jäsenseuroilleen käytettäväksi uuden vuosittaisen huomionosoituksen Seurasydän-palkinnon edistääkseen kiittämisen kulttuuria ja arvostuksen osoittamista. Olympiakomitea on hyväksynyt palkinnon osaksi Seurasydän-kampanjansa toimintaa. Seura itse voi esittää yhtä palkittavaa vapaaehtoistoimijaa vuosittain.

Heikki Asell palkittiin Seurasydän-tunnustuksella S.C. Pingviinien toimesta. Asell on toiminut niin seuran hallituksessa, kisareissujen puuhamiehenä kuin viestijoukkueiden rakentamisen eksperttinä.

Asell on ollut pitkään S.C. Pingviinien jäsen ja toimii suurella sydämellä ja on aina valmis yhteiseen tekemiseen. Hän on sitoutunut toimintaan ja vie myös hienoa masters-sanomaa aktiivisesti eteenpäin! Niin tuoreen kuin kokeneenkin "pingviinin" on helppo toimia hänen kanssaan, kerrotaan seurasta.

Asell itse aloitti uintiharrastuksen Pingviineissä vuonna 2000 ja ensimmäiset kilpailut hänellä olivat kevään 2001 Mäkelänrinteen masterskisat. Asell on siis harjoitellut ja kilpaillut säännölliset jo parikymmentä vuotta – ja ikää ”Super-Heikille” tulee mittariin tänä vuonna 74 vuotta.

S.C. Pingviinit julkistivat palkinnon saajan seuran pikkujouluissa marraskuussa, johon Asell osallistui virtuaalisesti, ja palkinto toimitettiin myöhemmin hänelle kotiin.

Asiasanat

Seurasydän