Vuonna 2021 Uimaliiton seurat palkitsivat 24 Seurasydäntä

#UUTINEN #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 31.1.2022

Seurat palkitsivat ja muistivat Seurasydämiään itse valitsemallaan tavalla. Kaikki kuvat ovat seurojen lähettämiä.

Ilman vapaaehtoisia toimijoita ei olisi myöskään seuratoimintaa. Kaksi tärkeää asiaa, mitkä vapaaehtoistoiminnassa on aina muistettava, ovat arvostus ja kiittäminen. Uimaliitto haluaa olla edistämässä kiittämisen kulttuuria ja arvostuksen osoittamista mahdollistamalla jäsenseuroilleen jälleen seuran Seurasydämen palkitsemisen.

Vuonna 2021 yhteensä 24 Uimaliiton jäsenseuraa palkitsi seuransa Seurasydämen!

Seurasydän-tunnustuksen avulla halutaan tuoda näkyväksi seuratoimijoiden työtä erilaisissa ympäristöissä ja Olympiakomitea on hyväksynyt palkinnon osaksi Seurasydän-kampanjansa toimintaa.

Katso Seurasydämet ja nostoja seurojen upeista perusteluista:

TaTU Tampereen Seurasydän on Minna Oksanen

”Minna on TaTU:n kisatiimin vetäjä. Minna on aina mukana kaikissa seuran järjestämissä tapahtumissa aamusta iltaan saakka ja tekee vuosittain valtavan määrän pyyteetöntä vapaaehtoistyötä seuran eteen. Todellinen seurasydän!”

Uinti Tampereen Seurasydän on Harri Leinonen

”Harri toimii seurassamme useassa eri roolissa ja kisoissa missä tahansa roolissa kuuluttajasta kilpailun johtajaksi asti. Hän on aina valmis auttamaan ja antamaan panoksensa seuran eteen missä tahansa tehtävässä.”

Ålands Simförenings Seurasydän är Mikaela Lingonblad

“Mikaela ställer upp som bandomare och tävlingsledare vid små som stora tävlingar och hoppar in i grupperna som ledare då det behövs. Mikaela ger goda råd om simundervisningen och har bredd i allt från babysim till tävlings simning och ställer även upp som simmar förälder vid träningsläger, resor och dylikt.”

Gladius Kirkkonummen Seurasydän on Timo Rimpiläinen

”Timo on toiminut seuran koko historian ajan aktiivisena vapaaehtoisena vesipallotoiminnan hyväksi. Ilman Timon suurta panosta seuramme vesipallo toiminta olisi hiipunut aikaa sitten. Timo on yhtä kuin seuramme vesipallo!”

Hämeenlinnan Uimaseuran Seurasydän on Tiina Hyvärinen

”Tiinalla on itsellä uimaritausta ja on ollut vuosia seuran toiminnassa mukana. Tiina toimii pääsääntöisesti kilpailujen johtajana ja viimeisimpänä ollut päävastuussa järjestelyjen osalta Hämeenlinnan IKM-aluekisojen organisaattorina. Tiina on sydämeltään HäUsilainen ja ahkeroi väsymättä rakkaudesta lajiin!”

Swimming Jyväskylän Seurasydän on Pirjo Harvia

”Pirjo on tehnyt pitkäjänteistä ja laaja-alaista työtä paitsi oman seuransa myös koko jyväskyläläisen uinnin puolesta. Pirjo nauttii suurta luottamusta seuran koko henkilökunnan, urheilijoiden ja vanhempien osalta, ja on toiminut esimerkillisenä siltojen rakentajana niin seuran sisällä kuin yli seurarajojen. Tämä jos mikä on suurella sydämellä tehtyä seuratyötä koko jyväskyläläisen uintiurheilukentän eteen.”

Lappeenrannan Uimareiden Seurasydän on Kaj-Asser Skog

”Kaj-Asser Skog on edistänyt pyyteettömästi vapaaehtoisena seuran valmennusta ja ollut mukana pitkän aikaa kilpailutoiminnassa. Vapaaehtoisvalmentajana hän kannustaa ja tukee seuran uimareita huippusuorituksiin.”

Järvenpään Uintiklubin Seurasydän on Päivi Uusiniemi

”Päivi on seuramme liima ja jokapaikanhöylä. Harva puheenjohtaja muistaa seuran kaikki uimarit ja kurssilaiset nimeltä ja vielä lähes kaikkien vanhemmatkin. Päivi on Järvenpään Uintiklubin toiminnassa mukana suurella sydämellä, vaikka omat pojat onkin aikaa sitten jo uinnin lopettaneet.”

Simmis Granin Seurasydän on Satu Rahkonen

”Seurasydän-tunnustuksella seura haluaa muistaa Satua vuosien työstä lasten ja nuorten uintivalmennuksen ja koko uimaseuran eteen. Kilpauintitaustan omaavana ja nykyisenä mastersuimarina Satu toimii myös innostavana esimerkkinä siitä, miten uinnista voi löytyä elinikäinen harrastus ja elämäntapa.”

Porvoon Uimareiden Seurasydän on Petra Pettersson

”Petra toimii aktiivisesti seuran sihteerinä, valmentajana ja yhteyshenkilönä vanhempiin. Petra hoitaa tarvittavat tuki- ja avustushakemukset ajallaan oikeisiin kohteisiin ja organisoi tarvittavat tilat ja tarjoilut seuran tapahtumiin. Hän on jämpti ja täsmällinen seuran tukipylväs, jonka apuun voi aina luottaa.”

Cetuksen Seurasydämet ovat Mauri Siltala (uinti) ja Mari Ojanen (taitouinti)

”Ilman Mauria ei olisi kisoja. Mauri on aina ystävällinen kaikille, vaikka tilanne olisi kuinka tiukka. Mauri tekee aivan uskomatonta työmäärää kisojen hyväksi, aina kärsivällisesti ja ystävällisesti täysin pyyteettömästi.”

”Marilla on ymmärrystä, tietämystä ja sydäntä yli uinnin lajirajojen – sekä taitouinti, vesipallo että ratauinti hallussa. Hän haluaa kehittyä eikä kaihda uusia tehtäviä, eikä säikähdä vaikeita aikoja, vaan on sitoutunut. Pienen lajin suurisydäminen aktiivi.”

Salon Uimareiden Seurasydän on Anna-Maria Änäkkälä

”Annukka on vuosia toiminut Salon Uimareiden johtokunnassa sihteerinä, kilpailutoiminkunnassa sekä vanhempaintoimikunnassa. Hän on aina valmiina tekemään talkootyötä seuramme eteen ja onkin monen hankkeen koordinaattori. Hänellä, jos jollain, sykkii suuri Seurasydän.”

Iisalmen Uimareiden Seurasydän on Tiina Arajärvi

Tiina on hoitanut seuran asioita suurella sydämellä ja on aina ollut valmis auttamaan. Hän on ollut kantavana voimana seuran kehittämisessä ja tuonut uusia ideoita. Hän on aina iloinen, positiivinen ja kannustava.”

Kimito sportföreningin Seurasydän on Jyri Tulonen

”Jyri on toiminut valmentajana ja ohjaajana vuodesta 2018 ja vetänyt ohjaajana 127 kertaa harjoituksia.”

Aurajoen Uinnin Seurasydän on Katrin Müürsepp

”Kata on toiminut monta vuotta seuran hallituksessa, kilpailutiimissä ja toimitsijana mm. kilpailunjohtajana sekä seuravaate- ja varustevastaavana. Nämä vapaaehtoistehtävät hän on hoitanut sitoutuneesti ja intohimolla, toimintaa ja uusia ideoita kehittäen.”

Lahden Uimaseuran Seurasydän on Tommi Backman

”Tommi on ollut Lahden Uimaseuran toiminnassa mukana jo vuosikausia ja toiminut sinä aikana useissa eri tehtävissä. Tommi luotsaa varmalla otteella Lahden Uimaseuran kilpailutoimikuntaa ja käy aktiivisesti tuomaritehtävissä myös muiden seurojen järjestämissä kilpailuissa. Tommilla on todella suuri LAUS-sydän ja hänellä on aina halua ja aikaa tehdä hyvää työtä seuran ja sen toiminnan kehittämisen eteen.”

Haukiputaan Heiton Uintijaoston Seurasydän on Katja Leinonen

”Katja on usean vuoden ajan ahkerasti kuljettanut lapsiaan uintiharrastuksen parissa ja toiminut huoltajana leireillä ja kisamatkoilla. Lisäksi hän on ollut toimitsijana useissa kisoissa käännösvalvojana. Katja myös mielellään neuvoo ja auttaa muita vanhempia silloin, kun kaikki kilpailuun liittyvä toiminta on vielä uutta.”

Oulun Uinnin Seurasydän on Anu Hökkä

”Anu on aktiivisesti toiminut kisoissa ja seuran toiminnassa vapaaehtoisena jo vuosia. Puheenjohtajakaudella Anu on ollut työntekijöiden tukena ja on aidosti kiinnostunut edistämään seuran toimintaa. Hän on ollut jo vuosia hallitusjäsenenä sekä viimeiset 2 vuotta hallituksen puheenjohtajana.”

Kempeleen Pyrinnön Seurasydän on Pauli Kyllönen

”Vaikka Pauli on meillä palkattuna työntekijänä, hän tekee huomattavasti enemmän töitä seuran eteen. Pauli hoitaa uintijaoston toimistoa ja uintikisojen tulospalvelun myös naapuriseuroille tarvittaessa. Pauli on aina valmis työskentelemään seuramme hyväksi.”

Vaasan Uimaseuran Seurasydämet ovat Elias Riekki ja Laura Vierikko

”Nämä molemmat ovat osoittaneet olevansa seuratoimijoita suurella sydämellä, aina valmiita tekemään, aina valmiita kehittämään ja valmiita seisomaan etujoukoissa.

Elias on mukana kaikessa; uimakouluissa, valmennuksessa, kilpailujärjestelyissä, you name it. Huikea nuori kaveri! Laura on verkkokauppavelho, isosydäminen asiakaspalvelija, uimakoulujen ryhmien hyppysissä pitäjä, laatukoordinaattori uimakouluissa, mukana myös erityisuinnin valmennuksessa.”

Race Club Sveitsin Seurasydän on Sinikka Anastasia Karjalainen

”Sinikka kehittää ja rakentaa seuraa tinkimättömästi ja pyyteettömästi yhdessä seuran muiden toimijoiden kanssa. Hän on innovatiivinen, avoin, positiivinen ja tsemppaava henkilö! Hän haluaa kehittyä ja oppia koko ajan uutta ja kehittää samalla seuraamme. Iso kiitos!”

Uinti Imatran Seurasydän on Niina Mustalahti

”Niina on kilparyhmän, sammakkovesirallin ja uimakoulun valmentaja. Niina huomioi lapset ja nuoret hyvin ja on aina valmis auttamaan missä apua vain tarvitaan. Hän on empaattinen ja ihana ihminen, joka ei ole saanut vielä kiitosta ja virallista tunnustusta hienosta työstä uinnin eteen.”

Asiasanat

Seurasydän