Kansalliset kilpailut

Vesipallokausi alkaa aina syksyllä ja päättyy keväällä. Vesipallosarja pääsääntöisesti pelataan, jos sarjaan ilmoittautuu vähintään 4 joukkuetta. Vesipallossa pelataan SM-sarjoja B-junioreista ylöspäin. Nuoremmat pelaavat ikäkausisarjaa (IK). Vesipallon tulospalvelujärjestelmä Torneopal kertoo koska minkäkin sarjan otteluita pelataan ja millä paikkakunnalla. Tulospalvelujärjestelmästä löytyvät myös otteluiden tulokset ja pöytäkirjat. Tämän sivun otsikoista pääset kunkin sarjan omille sivuille Torneopalissa. Torneopalista pääsee myös sarjojen tilastoihin, joista näkyy parhaat maalintekijät ja pahat virheet joukkueittain.  
 

Miesten Suomen Cup

Miesten Suomen Cup on matalan kynnyksen sarja, johon voi osallistua myös uudet joukkueet ilman aiempaa kilpailukokemusta. Suomen Cup pyritään pelaamaan syksyllä ja finaalit pelataan joulukuun puolivälissä. Miesten Suomen Cupin tilastot.

 

SM-sarjat

  • Miesten SM-sarja: Miesten SM-sarja pelataan pääsääntöisesti kevätkaudella. Miesten SM-sarjan finaalit pelataan yleensä toukokuun aikana. Miesten SM-sarjan tilastot.

  • BSM-sarja: B-juniorit ovat 18-vuotiaita ja sitä nuorempia. B-sarjaa saavat pelata myös kaiken ikäiset naiset silloin kun naisilla ei ole omaa sarjatoimintaa. BSM-sarjan tilastot.

 

Ikäkausisarjat

IKC-sarja: IKC-juniorit ovat 16-vuotiaita ja sitä nuorempia. IKC-sarjan tilastot.

IKD-sarja: IKD-juniorit ovat 14-vuotiaita ja sitä nuorempia. IKD-sarjan tilastot.

 

Livestream

Vesipallon otteluita striimataan seurojen omien kanavien kautta. Kanavina toimivat usein joko YouTube tai Solidsport. Tästä löydät linkit vesipalloseurojen omiin kanaviin. Voit myös tilata kanavien ilmoitukset itsellesi, jolloin saat ilmoitukset striimeistä kun niitä tulee. Striimeistä jää yleensä myös tallenteet myöhemmin katsottavaksi.

Jokainen on meidän tapahtumassa yhtä arvokas!

Uimaliiton tapahtumat ovat syrjinnästä vapaita tapahtumia. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisen taustan, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Uimaliiton häirintäyhdyshenkilönä toimii Krista Salonen. Lisätietoja 

Turvallisuus

Turvallisen tilan periaatteet (Väestöliitto)

Yhdenvertaisuus tapahtumissa

Yhdenvertaisuus tapahtumissa -tarkistuslista helpottaa tapahtumien (koulutukset, kilpailut, kokoukset jne.) yhdenvertaista suunnittelu