Anne Mauno on Uimaseura Kangasalan Kuohun Seurasydän

#TARINA #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 1.4.2021

Anne Mauno palkittiin Seurasydän-tunnustuksella. Kuva: Satu Tuurna UKK

Suomen Uimaliitto on lanseerannut jäsenseuroilleen käytettäväksi uuden vuosittaisen huomionosoituksen Seurasydän-palkinnon edistääkseen kiittämisen kulttuuria ja arvostuksen osoittamista. Olympiakomitea on hyväksynyt palkinnon osaksi Seurasydän-kampanjansa toimintaa. Seura itse voi esittää yhtä palkittavaa vapaaehtoistoimijaa vuosittain.

Uimaseura Kangasalan Kuohu (UKK) palkitsi Seurasydän-tunnustuksella Anne Maunon.

– Lämmin kiitos yllätyksestä. Ihanaa, että vapaaehtoistyötä arvostetaan. Useinhan eteen tulee tilanteita, joista oikein kenelläkään ei ole aiempaa kokemusta, mutta niihin on vain tartuttava. Yhdessä seuran hallituksen kanssa niitä on ratkottu ja tehty mahdolliseksi uimarin polku tällä paikkakunnalla, Mauno kommentoi palkitsemistaan.

Mauno on ollut huoltajana mukana seuran toiminnassa seuran perustamisesta, vuodesta 2009, lähtien ja on pitkäjänteisesti aktiivisella otteellaan edistänyt lasten ja nuorten uintiharrastusta.

Uimaseuran hallituksen toiminnassa hän on ollut mukana vuodesta 2014 alkaen, ja toimi sihteerinä vuodet 2016–2020. Sihteerinä Mauno on hoitanut niin yhdistyksen hallinnollisia tehtäviä kuin käytännön järjestelyitä. 

Mauno on koko hallituskautensa ajan edistänyt yhtenäisen ja jäsenlähtöisen hyvin hoidetun seuran olemassaoloa ja kasvua, jotta nuoret uinnin harrastajat voisivat jatkaa harrastuksensa parissa turvallisessa ja vakaassa ympäristössä.

– Anne on innostava ja aktiivinen seuratoimija, joka tekee töitä seuran eteen suurella sydämellä ottaen huomioon kaikki seuran jäsenet tasapuolisesti vahvistaen luottamusta kaikkien toimijoiden välillä. Hän on työskennellyt pyyteettömästi käyttäen valtavan määrän omaa aikaansa seuran hyväksi. Anne on tinkimättömästi ajanut seuran etua ja ollut mukana kehittämässä seuran toimintatapoja ja linjauksia myös tulevaisuutta ajatellen, seurasta kerrotaan.

Asiasanat

Seurasydän