Opiskelu ja urheilu ulkomailla - StipendiUrheilijat

Hei sinä nuori urheilija! Haaveiletko kaksoisurasta ulkomailla? Pohditko erilaisia uravaihtoehtoja lukion jälkeen, eikä mikään vaihtoehto Suomessa tunnu omalta? 

StipendiUrheilijat -yritys on perustettu sinun avuksesi. 
Yrityksen tarkoituksena on tukea ja auttaa nuoria urheilijoita valitsemaan ja löytämään itselleen sopivat uravaihtoehdot lukion jälkeen. StipendiUrheilijat keskittyy tarjoamaan nuorille mahdollisuuden tavoitella urheilustipendiä Yhdysvalloissa. Me, Ida ja Metin, haluamme toiminnallamme mahdollistaa sekä urheilu-urien täysipainoisen jatkumisen että yksilöiden kehittymisen urheilijan polulla.

StipendiUrheilijat perustajana on moninkertainen Turkin, Saksan sekä Suomen mestari, Metin Aydin.

"Perustimme StipendiUrheilijat -yrityksen yhdessä EM-mitalisti Ida Hulkon kanssa, jotta voimme tarjota nuorille vaihtoehtoisia urapolkuja ammattilaisurheilun ja täysipainoisen opiskelun rinnalle. Valmistuin itse Hawai'in Yliopistosta kauppatieteiden kandidaattina ja monien mutkien kautta olen lopulta päätynyt Suomeen jatkamaan maisteriopintojani Tampereen Yliopistossa ja harjoittelemaan kanssani valmistuneen Suomen ennätys -miehen, Olli Kokon kanssa", kertoo Aydin.

Miten prosessi etenee?

Yhteistyön starttaamisen jälkeen kontaktoimme urheilijalle parhaimmat yliopistot sekä neuvottelemme urheilu- ja akateemiset stipendit asiakkaillemme. Laajat kontaktimme varmistavat sen, että jokaisella nuorella urheilijalla olisi vaihtoehtoja, joista valita. Tiedämme, että askel kohti yliopistourheilijan uraa on pelottava ja haastava, mistä johtuen haluamme olla mukana tukemassa nuorta koko matkan ajan.

Omien kokemustemme sekä vuosien ammattitaidon kautta pidämme huolen, että hakuprosessin byrokratia tulee hoidetuksi kerralla oikein. Koemme tärkeäksi että urheilijalle ei aiheudu ylimääräistä stressiä itse hakuprosessista, siksi työskentelemme tiiviisti urheilijan kanssa ja teemme suurimman osan rekisteröinneistä itse. Palveluumme kuuluu kaikki aina urheilijaprofiilin luomisesta itse viisumihakemusten tekoon. Pidämme huolen siitä ettei urheilija jää missään vaiheessa prosessia yksin, edes Atlantin toisella puolella. 

Uimaliiton ja StipendiUrheilijat Oy:n tavoitteet ovat yhteneväiset ja Uimaliitto kannustaakin kartoittamaan uravaihtoehtojan myös StipendiUrheilijat -tiimin kanssa.
Tuemme yhdessä jokaisen uimarinpolkua!

Yhteystiedot

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää hakuprosessista sekä vaihtoehdoistasi Yhdysvalloissa.

Metin Aydin                                           Ida Hulkko
0442380295                                         0443121298
stipendiurheilijat@gmail.com
 

Ota siis rohkeasti yhteyttä!