Teijonsalon Energy Standard otti toisen voittonsa ISL:ssä

#UUTINEN 3.9.2021

Fanny Teijonsalolla ja Energy Standardilla kulkee lujaa. Kuva: ISL / Mine Kasapoglu

Uinnin ammattilaisliiga ISL:n runkosarjan kolmannen ottelun toinen kisapäivä uitiin Napolissa perjantai-iltana. Mukana kolmannessa ottelussa olivat kaikki neljä ISL:ssä mukana olevaa suomalaisuimaria: Fanny Teijonsalo (Energy Standard), Ida Hulkko (Iron), Jenna Laukkanen ja Laura Lahtinen (London Roar).

Kolmannen ottelun voiton vei Energy Standard pisteillä 640.50. London Roar oli toinen (436.50) ja Iron kolmas (405.50). Vähiten pisteitä keräsi New York Breakers (278.50).

Energy Standardin joukkueessa erityisesti viestiuimarina kisaava Fanny Teijonsalo ui perjantaina 4x100 metrin sekauinnin sekaviestissä vapaauintiosuuden lentävällä lähdöllä aikaan 53.03 ja toi joukkueensa ensimmäisenä maaliin.

Teijonsalo avasi uintinsa ISL:ssä viime viikolla ja kyseessä oli nyt Energy Standardin toinen ottelu ja samalla toinen voitto. Teijonsalo on tehnyt tasaisia suorituksia molemmissa otteluissa.

– Kaikin puolin on superhyvät fiilikset kahden matsin jälkeen. Kaksi voittoa ja omissa uinneissa näkyy taas iso tason nosto, niin kaikki on todella hyvin. Tässä matsissa viesteissä saavutetut sijoitukset 1, 2 ja 1 maistuu enemmän kuin hyvälle, varsinkin tänään, kun pääsi tuomaan joukkueen ensimmäisenä maaliin. Oli kyllä ihan uskomaton fiilis, Teijonsalo kertoo.

Laukkanen, Hulkko ja Lahtinen kauhoivat henkilökohtaisia matkoja

Kolmatta kauttaan ISL:ssä uiva Jenna Laukkanen kisasi perjantaina 100 metrin sekauinnissa. Laukkanen sijoittui kahdeksanneksi ajallaan 1:00.73. Kaikki tulokset näet tästä.

Kahdella edellisellä kaudella Laukkanen ui Team Ironin riveissä, mutta tälle kaudelle joukkue vaihtui kesän uimaridraftin myötä London Roariksi.

Ironin joukkueessa kisaava Ida Hulkko oli neljäs 100 metrin rintauinnissa ajalla 1:05.66. Kaikki naisten 100 metrin rintauinnin tulokset näet tästä.

London Roarin riveissä kisaava Laura Lahtinen ui 200 metrin perhosuinnissa kuudenneksi ajalla 2:08.80. Kaikki naisten 200 metrin perhosuinnin tulokset näet täältä.

400 metrin sekauinnissa Lahtinen kellotti ajan 4:45.67 ja oli kilpailun seitsemän. Tulokset näet täältä.

Torstaina Lahtinen avasi ISL-uintinsa Suomen ennätyksellä 400 metrin vapaauinnissa.

Kaikki kolmannen ottelun tulokset löydät Omega Timingin sivuilta.

Suomalaisten uinnit ISL:ssä jatkuvat ensi viikolla, kun Ida Hulkon joukkue Iron kisaa torstaina sekä perjantaina ja lauantaina ja sunnuntaina tositoimissa ovat Jenna Laukkanen ja Laura Lahtinen London Roarin kanssa.

Lue lisää ISL:stä.

Asiasanat

ISL

Lisää vastaavia uutisia