Uinnin ISL:n playoffit käyntiin torstaina – kaikki neljä suomalaisuimaria mukana marraskuussa

#UUTINEN #UINTI 11.11.2021

Jenna Laukkanen (vas) ja Laura Lahtinen (oik) kisaavat molemmat London Roarin joukkueessa. Kuva: ISL

Uinnin ammattilaisliiga ISL:n playoffit alkavat torstaina Hollannin Eindhovenissa. ISL:n runkosarja uitiin syyskuussa ja kaikkien suomalaisten edustamat joukkueet selvittivät tiensä jatkoon.

ISL:n kolmannella kaudella mukana on neljä suomalaisuimaria: Jenna Laukkanen (London Roar), Laura Lahtinen (London Roar), Ida Hulkko (Iron) ja Fanny Teijonsalo (Energy Standard). Kaikkien joukkueiden kokoonpanot näet täältä.

Playoffeissa on mukana kahdeksan joukkuetta, joista neljä jatkaa ISL:n finaaleihin. Playoffeissa on yhteensä kuusi joukkueiden välistä kaksipäiväistä ottelua, suomalaisten ohjelman näet uutisen lopusta. Otteluissa on mukana aina neljä joukkuetta, jotka kilpailevat pisteistä toisiaan vastaan.

Torstaina ja perjantaina uitavassa ensimmäisessä ottelussa mukana on Ida Hulkon edustama Iron sekä Fanny Teijonsalon edustama Energy Standard.

Teijonsalo ja Laukkanen hyvillä fiiliksillä playoffeihin

Fanny Teijonsalon edustama Energy Standard vei syyskuussa ISL:n runkosarjan voiton.

– Totta kai joukkueen kanssa aiomme saattaa loppuun sen, mitä Napolissa runkosarjassa aloitimme, eli voittaa tämä liiga, Teijonsalo kertoo.

Teijonsalon syksyn harjoittelemista on varjostanut sairastelu.

–  Treenien suhteen syksyyn on mahtunut aika paljon haasteita, joten on vaikea sanoa, mitä odotan omilta uinneiltani. Nyt olen kuitenkin pystynyt pari viikkoa treenaamaan ihan hyvin, niin alkaa pikkuhiljaa luotto kasvamaan omaan tekemiseen. Näen, että tämä marras–joulukuun kisarupeama on hyvä mahdollisuus omille nousujohteisille suorituksille, Teijonsalo kertoo.

Jenna Laukkanen lähtee hyvillä fiiliksillä playoff-uinteihin.

– Aika rennolla mielellä lähden kisaamaan ja joukkueena tietenkin tavoitteemme on päästä finaaliin. Oma tavoitteeni on nauttia jokaisesta päivästä täysillä ja luottaa omaan prosessiin, niin tuloksetkin alkavat varmasti ajan mittaan olemaan parempia, Laukkanen kertoo.

ISL:n playoffien aikataulu ja suomalaisten ohjelma (kellonajat Suomen aikaa):

To–pe 11.–12.11. klo 20–22 / Match 12 / Iron (Ida Hulkko), Energy Standard (Fanny Teijonsalo)

La–su 13.–14.11 klo 20–22 / Match 13 / London Roar (Laura Lahtinen ja Jenna Laukkanen)

To–pe 18.11–19.11 klo 20–22 / Match 14 / Energy Standard (Fanny Teijonsalo)

La–su 20.11–21.11 klo 20–22 / Match 15 / Iron (Ida Hulkko), London Roar (Laura Lahtinen ja Jenna Laukkanen)

To–pe 25.11–26.11 klo 20–22 / Match 16 / Energy Standard (Fanny Teijonsalo) London Roar (Laura Lahtinen ja Jenna Laukkanen)

La–su 27.11–28.11 klo 20–22 / Match 17 / Iron (Ida Hulkko)

Suorat lähetykset discovery+-palvelussa

Kaikki ISL:n ottelut näytetään suorana lähetyksenä discovery+-palvelusta suomeksi selostettuina (Tommy Rundgren & Jani Sievinen).

Lisäksi otteluihin voi ostaa katseluoikeudet ISL:n kotisivuilla isl.global

Lue lisää ISL:stä täältä

Asiasanat

ISL

Lisää vastaavia uutisia