Fanny Teijonsalo avasi ISL-uintinsa huimalla ennätysparannuksella

#UUTINEN #UINTI 26.8.2021

Fanny Teijonsalo avasi ISL-uintinsa vakuuttavasti.

Uinnin ammattilaisliiga ISL:n kolmas kausi alkoi torstai-iltana Napolissa. Ensimmäisessä kaksipäiväisessä ottelussa kohtaavat Fanny Teijonsalon edustama Energy Standard, Toronto Titans, Aqua Centurions ja DC Trident.

Ensimmäistä kauttaan ISL:ssä kisaava Teijonsalo on joukkueessa erityisesti viestiuimarina ja pääsi heti avauspäivänä tositoimiin.

Teijonsalo ui avausosuuden naisten 4x100 metrin vapaauintiviestissä ja kellotti huiman uuden oman ennätyksensä ajalla 53.12. Teijonsalon entinen ennätysaika oli 54.84.

– On superhyvä fiilis ensimmäisen päivän jälkeen. Tajuttoman iso ennätysparannus ja joukkue johdossa ensimmäisen päivän jälkeen, niin ei paljoa enempää voisi toivoa. Joukkueen henki on hyvä ja lunasti kyllä kaikki omat toiveet. Tästä on erittäin hyvä jatkaa hommia huomenna, Teijonsalo kommentoi.

Hurjassa vireessä ollut Teijonsalo toi joukkueensa ensimmäiseen vaihtoon kolmantena. Joukkue oli lopulta viestin seitsemäs. Suomalaisuimarin lisäksi joukkueessa uivat Janja Segel, Georgia Davies ja Viktoriya Gunes.

Teijonsalo ui myös naisten 4x100 metrin sekauintiviestissä. Teijonsalo ui viimeisen osuuden, eli vapaauintiosuuden ja kellotti ajakseen lentävällä lähdöllä 52.79. Teijonsalon Energy Standardin joukkue oli viestin kolmas. Joukkueessa uivat myös Davies, Evgenia Chikunova ja Anastasiya Shkurdai.

Ensimmäisen ottelun toinen kisapäivä on luvassa perjantaina kello 21 alkaen.

Naisten vapaauintiviestin tulokset näet täältä ja sekauintiviestin tulokset täältä. Kaikki ensimmäisen ottelun ensimmäisen päivän tulokset näet täältä.

ISL:n kolmannella kaudella on mukana neljä suomalaisuimaria: Jenna Laukkanen (London Roar), Laura Lahtinen (London Roar), Ida Hulkko (Team Iron) ja Fanny Teijonsalo (Energy Standard). Tutustu ISL:ään Uimaliiton sivuilla.

Asiasanat

ISL

Lisää vastaavia uutisia