Fanny Teijonsalo kauhoi Suomen ennätyksen ISL:ssä

#UUTINEN 19.9.2021

Fanny Teijonsalon kova vire jatkuu myös lyhyellä radalla. Kuva: ISL / Mine Kasapoglu

Energy Standardin joukkueessa uiva Fanny Teijonsalo ui lauantai-iltana ISL:ssä uuden lyhyen radan Suomen ennätyksen 50 metrin vapaauinnissa ajalla 24.13.

Teijonsalo oli ajallaan kilpailun viides. Voiton vei LA Currentin Abbey Weitzeil ajalla 23.44. Kaikki tulokset näet tästä.

– Uinti tuntui aika tasaiselta perustekemiseltä. Ei tullut mitään isoja virheitä, mutta varmaan tuoreempana olisi ollut vielä vähän terävämpää menoa. Katsoin ennen kisaa paljon se SE onkaan ja osasin odottaa isoa ennätysparannusta pitkän radan kauden ja viestiuintien jälkeen, mutta en ehkä ihan noin kovaa aikaa osannut ekalta vinstalta (50 metriä) odottaa. Ensimmäinen lyhyen radan SE maistuu enemmän kun hyvälle, Teijonsalo kertoo.

Aiempi SE oli Mimosa Jallowin vuonna 2017 uima 24.17.

Kyseessä oli Teijonsalon ensimmäinen henkilökohtainen kisa ISL:ssä. Hän on ollut joukkueessa ennen kaikkea viestiuimarina.

Teijonsalo kisasi lauantaina myös Energy Standardin viestijoukkueessa 4x100 metrin vapaauintiviestissä, jossa suomalaisuimari ui lentävällä lähdöllä ajan 52.91. Teijonsalon Energy Standardin joukkue voitti viestin ajalla 3:27.65. Katso kaikki viestin tulokset tästä

– Oli kyllä kivaa saada vähän vaihtelua omaan kisaohjelmaan, vaikka kaksi uintia 15 minuutin sisään kirpaisikin aika kovaa, missä tosin auttoi paljon se, että oli Sarah (Sjöström) vierellä tasan samassa tilanteessa, Teijonsalo kertoo.

Lauantai-iltana suomalaisista tositoimissa oli myös London Roarin riveissä uiva Laura Lahtinen. Lahtinen oli 400 metrin vapaauinnin seitsemäs ajalla 4:13.59 ja 200 metrin rintauinnissa myös seitsemäs ajallaan 2:24.61.

Naisten 400 metrin vapaauinnin tulokset näet tästä ja 200 metrin rintauinnin tulokset tästä.

ISL:n runkosarjan kahdeksannen ottelun toinen kisa uidaan sunnuntai-iltana. Tulospalvelun löydät täältä.

Tutustu ISL:ään täällä.

Henkilöt

Fanny Teijonsalo

Asiasanat

ISL

Lisää vastaavia uutisia