Lahtisen ja Laukkasen London aloitti vahvasti ISL:n playoffeissa

#UUTINEN #UINTI 14.11.2021

Jenna Laukkasen ja Laura Lahtisen London Roar aloitti ISL:n playoffit viikonloppuna. Kuva:ISL

ISL:n playoffeissa nähtiin taas suomalaisväriä, kun liigan playoffien toisessa ottelussa oli mukana Laura Lahtisen ja Jenna Laukkasen edustama London Roar. Suomalaiskaksikko ui yhteensä seitsemässä lajissa.

London oli ensimmäisen matsipäivän jälkeen vankassa johdossa voitettuaan jokaisen lauantain neljästä viestikilpailusta. Lahtinen oli mukana molemmissa naisten viesteissä, mutta ui Roarin toisessa viestijoukkueessa, joka sijoittui seitsemänneksi ja kuudenneksi.

Henkilökohtaisilla matkoilla molemmat suomalaiset uivat rintauinnit, Lahtisen sijoittuessa 200 metrillä seitsemänneksi ja Laukkanen 50 metrillä kuudenneksi.

"Oli kiva päästä taas kisaamaan, vaikka kello ei tykkää tällä hetkellä omasta menostani yhtään. Paljon on parannettavaa, mutta jospa se tästä kisojen myötä alkaisi parantua", Laukkanen kommentoi omaa menoaan.

Toiseen päivään suomalaisten edustama Roar pääsi lähtemään yli 30 pisteen etumatkalta. Kakkospäivä oli odotetun tiukka, eikä LA Current antanut Roarille periksi missään vaiheessa.

Londonin suomalaiset uivat toisena päivänä yhteensä kolme uintia, Lahtinen yhden ja Laukkanen kaksi. Laukkanen ui 100 metrin sekauinnissa kahdeksanneksi ja 50 metrin rintauinnin pudotuskisassa seitsemänneksi. Lahtinen jäi niin ikään omassa erässää kahdeksanneksi, uiden 200 metrin perhosuinnissa.

Suomalaiskaksikon Roar sijoittui lopulta jännien vaiheiden jälkeen ottelussa toiseksi, kun LA Current vei voiton 11,5 pisteen turvin. Joukkueen suoritukseen Lahtinen oli tyytyväinen, vaikka omissa uinneissa ei tekniikka ollut vielä parhaimmillaan.

“Uutta matsia kohden. Joukkue pärjäsi loistavasti, valitettavasti muutamalla pisteellä hävittiin LA:lle, mutta meillä on mahdollisuus voittaa heidät vielä seuraavissa matseissa niin mitään ei ole vielä hävitty. Itsellä perusuinti on vielä todella sekaisin EM-kisojen jälkeen, mutta toivottavasti ensi matsissa perusuinnin tekniikka olisi taas paljon parempaa.”

Kaikki ISL:n toisen playoff-ottelun tulokset löydät Omega Timingista.

Lue lisää ISL:stä.

Asiasanat

ISL

Lisää vastaavia uutisia