Tulossa valmentajaverkosto, taitouinnin foorumi, kuuluttajakoulutus

#UUTINEN #UINTI #TAITOUINTI 3.9.2020

Valmentajaverkoston ensimmäinen tilaisuus pidettiin helmikuun alussa. Kuva: Jussi Salminen

Koulutustoiminta vilkastuu uuden kauden alun myötä. Erilaisia valmentaja-, ohjaaja- ja toimitsijakoulutuksia on tarjolla eri puolilla Suomea. Näistä lisätietoa löytyy koulutuskalenteristamme.

Valmentajaverkosto palaa koolle

Helmikuussa käynnistynyt Valmentajaverkosto on valmennustiedon kokemusten ja tiedon jakamisen foorumi. Ensimmäisessä Valmentajaverkostossa Hanna-Maria ja Mirjami Seppälä kertoivat uratarinansa huippu-uinnissa. Lue lisää tästä.

Valmentajaverkosto kokoontuu jälleen 16. syyskuuta kello 18-21. Paikkana on Sporttitalo Helsingin Pitäjänmäessä. Keskustelun ja ajankohtaisten asioiden lisäksi ohjelmassa on paneelikeskustelu, jonka vetää olympiavalmentaja Jari Varjonen. Paneelissa ovat olympiauimari, valmentaja ja Ylen uintiasiantuntija Vesa Hanski, KIHU:n biomekaanikko Tapani Keränen sekä muun muassa seiväshyppääjä Wilma Murron valmentaja Jarno Koivunen Turun seudun urheiluakatemiasta.

Valmentajaverkosto on avoinna kaikille uintiurheilun valmentajille lajista riippumatta. Tilaisuuden keskusteluluonteen vuoksi siihen ei järjestetä etäosallistumismahdollisuuksia. Tilaisuus toteutetaan kokoontumisturvallisuuden ohjeistusten mukaisesti.

Ilmoittaudu Valmentajaverkostoon 14.9. mennessä tästä 

Taitouinnissa aloitetaan säännölliset keskustelufoorumit. Kuva: Mika Ruusunen

Taitouinnissa aloitetaan etäfoorumit

Sunnuntaina 27. syyskuuta klo 15 järjestetään ensimmäinen taitouinnin foorumi. Tilaisuuden vetää kouluttaja Ulla Lucenius ja siihen voi osallistua etäyhteydellä. Taitouinnin foorumeja on tarkoitus järjestää jatkossa kuukausittain noin tunnin pituisina keskustelutilaisuuksina.

Taitouinnin parissa toimiville tarkoitetuissa foorumeissa käydään läpi ajankohtaisten asioiden lisäksi teemoja, joita voi myös ehdottaa ilmoittautuessaan. Tulevina aiheina ovat muun muassa vuosisuunnitelman teko, musiikin valinta, koreografian suunnittelu, akrobatia, vuorovaikutus ja valmentajana kehittyminen.

Ilmoittaudu sähköpostilla: ulla.lu@kolumbus.fi 

Kuuluttajakoulutuksessa vielä tilaa

Seinäjoella järjestetään 3. lokakuuta klo 12 alkaen kuuluttajakoulutus. Koulutus järjestään Lakeusuintien yhteydessä Seinäjoen uimahallilla. Koulutukseen sisältyy kuuluttamisen teoriaa ja käytännön harjoittelua uintikilpailun kuuluttamossa. Koulutus antaa valmiuksia kilpailukuuluttajan tehtäviin ja se sopii uintipainotteisuudestaan huolimatta yleisiltä osin myös muihin lajeihin. Kouluttajana toimii Jussi Salminen.

Ilmoittaudu kuuluttajakoulutukseen Suomisportissa 

 

Lisää vastaavia uutisia