WEBINAARI nuoren urheilijan huoltajille: Vanhemmat nuoren urheilijan mielen hyvinvoinnin vahvistajina & Somen syvyydet - miten hallita hallitsematonta?

#UUTINEN #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 3.11.2022

Kuva: Teemu Moisio

Uimaliitto järjestää nuorten uintiurheilijoiden vanhemmille ja huoltajille webinaarin nuoren mielen tukemisesta sekä sosiaalisen median haasteista urheilijan polulla. Webinaari antaa vinkkejä siitä, miten huoltaja voi vahvistaa nuoren psyykkisiä ominaisuuksia sekä tukea mielen hyvinvointia. Toisessa osuudessa pureudutaan somen syövereihin, miten ne nappaavat nuoren mukaansa, millaisia haasteita se synnyttää ja miten niistä voidaan kotona jutella. 

Webinaari urheilijan huoltajille

NUORI MIELI - Vanhemmat nuoren urheilijan mielen hyvinvoinnin vahvistajina & Somen syvyydet - miten hallita hallitsematonta?

Aika: torstaina 24.11.2022 klo 18:00-19:15
Paikka: Teams (liity mukaan linkistä)

 

OHJELMA

Vanhemmat nuoren urheilijan mielen hyvinvoinnin vahvistajina
Katri Lilja, asiantuntija, MIELI ry

Somen syvyydet - miten hallita hallitsematonta?
Laura Vuorio-Kuokka, johtaja, viestintätoimisto Ahjo Communications Oy


PUHUJAT

Katri Lilja
 toimii asiantuntijana MIELI ry:n Nuori mieli urheilussa -hankkeessa. Liljan ”oma laji” on suunnistus, jossa hän on maajoukkueurheilijasta siirtynyt ohjaus- ja valmennustehtävistä koulutusten suunnitteluun ja kehittämiseen. Aiemmin Lilja on työskennellyt Suunnistusliitossa ja Judoliitossa. Koulutukseltaan Katri Lilja on kasvatustieteen maisteri.

Laura Vuorio-Kuokka on Suomen kokeneimpia sosiaalisen median valmentajia. Tällä hetkellä Laura työskentelee valmennusliiketoiminnan johtajana viestintätoimisto Ahjo Communicationissa. Laura tuntee niin sosiaalisen median hyödyt kuin haitatkin ja antaa puheenvuorossaan vinkkejä, miten hallita somen vaaratekijöitä ja miten niistä voi keskustella oman nuoren kanssa.

Ennen webinaaria nuoren urheilijan vanhemmat ja huoltajat voivat kurkata Nuori mieli urheilussa -verkkosivuille, joilta löytyy laajasti tietoa mielen hyvinvoinnista ja sen merkityksestä. Lisäksi toivomme, että osallistujat pohtivat jo etukäteen askarruttavia asioita edellä mainittujen otsikoiden tiimoilta. Keskustelulle on myös varattu aikaa. Lisätietoja aiheesta

Nuori mieli urheilussa

Tervetuloa mukaan, pidetään yhdessä huolta nuorista uintiurheilijoistamme!

Lisää vastaavia uutisia