Uimaliitto käynnistää Valmentajaverkoston tapaamiset

#UUTINEN #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 20.12.2019

Hanna-Maria Seppälä saavutti uintiurallaan muun muassa MM-kultaa ja olympiauintien neljännen sijan. Häntä valmensi äitinsä Mirjami Seppälä. Kuva Jussi Salminen

Suomalaisen uintiurheilun valmennusosaamisen jakamiseksi Uimaliitto käynnistää Valmentajaverkoston. Sen tarkoituksena on toimia matalan kynnyksen kokemusten ja tiedon jakamisen foorumina.

Valmentajafoorumin tapaamiset ovat ilmaisia, ja ensimmäinen järjestetään 5. helmikuuta Helsingissä Uimaliiton toimistolla Sporttitalossa. Ensimmäisessä tapaamisessa keskustellaan ja suunnitellaan Valmentajaverkoston alkavaa toimintaa ja aihealueita. Lisäksi päästään käsiksi heti kovaan aiheeseen, kun uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä ja valmentajansa Mirjami Seppälä kertovat omista valmentautumisen kokemuksistaan huippu-urheilun ytimessä.

Tule jakamaan ajatuksia 5. helmikuuta! 

Valmentajaverkostoa suunnitellaan kokoontuvaksi neljästi vuodessa ja se on tarkoitettu kaikkien uintiurheilulajien valmentajille ja valmentautumisesta sekä osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille.

– Haluamme kehittää suomalaista uintiurheilua ja valmentajien osaamisen kehittymistä. Verkostoituminen ja tiedon jakaminen ovat olennainen osa valmentajaverkoston toimintaa, Uimaliiton koulutuspäällikkö Joni Toivola linjaa.

Tapaamisten ydinajatus on tarjota keskustelevalla näkökulmalla kilpauintiin ja huippu-urheiluun painottuvaa asiaa. Ensimmäisellä kerralla linjataan myös tulevien tapaamisten teemoja.

– On hienoa, että pääsemme kuulemaan heti Hanna-Maria ja Mirjami Seppälän tarinaa, mikä antaa varmasti hyvän lähtölaukauksen toiminnalle. Tapahtumien keskiössä tulee olemaan vahvasti keskustelu ja osallistujien omat puheenvuorot. Toivotan omasta ja koko tiimin puolesta kaikki kiinnostuneet mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan, Toivola rohkaisee.

1. Valmentajaverkosto

keskiviikko 5.2.2020 klo 18.00-21.00
Helsinki, Pitäjänmäki, Sporttitalo (Valimotie 10, 5. krs.)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 

Asiasanat

Koulutus