Sairastelu pilasi taitouimari Pinja Kekin nuorten EM-kilpailut

#UUTINEN #TAITOUINTI 8.7.2021

Pinja Kekki taisteli nuorten EM-kilpailut läpi sairastelusta huolimatta

Taitouimari Pinja Kekki kilpaili viime viikolla nuorten EM-kilpailuissa Maltalla. Kovin tavoittein kilpailuihin lähteneen Kekin kisaviikosta tuli taistelu, kun hän sairastui kisaviikon alussa.

– Kisoista tuli vaikeammat kuin etukäteen olin kuvitellut. Alun perin tavoitteena oli tehdä kauden paras suoritus ja uudet ennätyspisteet, mutta tämä tavoite meni uusiksi heti maanantaitiistai välisenä yönä alkaneen vatsataudin jälkeen, Kekki kertoi.

– Vastoinkäymisistä huolimatta päätin startata perjantaina illalla teknisen soolon suorassa finaalissa, tavoitteena tehdä niin hyvä suoritus kuin olo vain sallii ja tulla altaasta omin avuin ylös.Kekki keräsi teknisestä soolosta pisteet 68.6791 ja oli 19:s. Hän starttasi myös lauantain vapaan soolon alkukilpailuun, jossa pisteitä kertyi 71.000 ja 22. sija.

– Vaikka oloni oli jo parempi kuin perjantaina, itse suorituksesta jäi vielä paljon potentiaalia varastoon johtuen energian vajeesta. Tämä näkyi erityisesti tiukkuudessa, korkeuksissa ja liikkumisessa, Kekki totesi.

Kilpailuviikon haasteet taitouimari käänsi arvokkaaksi kokemukseksi jatkoa ajatellen.

– Vaikka sairastumisen huomasikin suorituksissa ja pisteissä, olen kuitenkin erittäin iloinen, että pääsin vessan lattialta ylös ja ylipäätänsä edes kisaamaan. Ainakin tämä oli opettavainen kokemus.

Kekki kilpaili toukokuussa aikuisten EM-kilpailuissa Budapestissa. Kyseessä oli Kekin ensimmäiset aikuisten arvokilpailut.

Henkilöt

Pinja Kekki

Lisää vastaavia uutisia