Nea Immonen hyppäsi neljänneksi viimeisissä nuorten kisoissaan

#UUTINEN #UIMAHYPYT 28.6.2019

Uimahyppyjen nuorten EM-kisat jatkuivat perjantaina Kazanissa A-tyttöjen metrin ponnahduslaudalla ja A-poikien kolmen metrin ponnahduslaudalla.

Tyttöjen kisassa molemmat suomalaiset raivasivat hienosti tiensä arvokisafinaaliin. Vantaa Divingin Nea Immonen oli alkukilpailun kuudes ja Tiirojen Anni Paloheimo kahdeksas. Finaalissa Immonen onnistui juuri siinä missä pitikin, ja lopputuloksena oli komea neljäs sija. Pisteet 360,35 uupuivat vain reilut yhdeksän pistettä palkintopallilta.

– Päivä oli tosi onnistunut, pakolliset oli tosi hyvät ja alkukisasta jäi vapaavalintaisiin parannettavaa finaalia varten, esimerkiksi 303B ja 105B, joissa sitten onnistuin finaalissa. Kisasta jäi hyvä fiilis ja tuohon oli hyvä päättää viimeiset nuorten EM-kisat, Immonen kertoi Kazanista.

Anni Paloheimo ylsi finaalissa samoihin pisteisiin kuin alkukilpailussakin ja sijoittui kahdeksanneksi tuloksella 338,55. Paloheimo kisaa A-sarjassa ensimmäistä vuottaan, joten finaalipaikka on erinomainen saavutus. Hän kisaa nuorten EM-laudoilla vielä kesinä 2020–2021.

Tino Tapio kisasi myös perjantaina kolmen metrin laudalla ja sijoittui alkukilpailun 21:nneksi.

Kisasivu 

Lisää vastaavia uutisia