WEBINAARI uintiurheilijan huoltajille ja valmentajille - aiheena ravinto

#UUTINEN #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 2.10.2023

Nuoren uintiurheilijan hyvä arki muodostuu harjoittelun, levon ja ravitsemuksen tasapainosta. Hyvä arjen ravitsemus ei ainoastaan tue urheilua ja harjoituksissa jaksamista, vaan vaikuttaa positiivisesti myös muussa arjessa jaksamiseen, sairasteluihin ja jopa uneen.

Hyvä arkiravitsemus lähtee hyvästä arjen rytmittämisestä ja riittävistä välipaloista, joiden merkitys korostuu erityisesti siinä vaiheessa kun nuoret uintiurheilijat alkavat harjoitella useamman kerran päivässä. Millainen on hyvä harjoituspäivän ateriarytmi? Millainen on on hyvä nuoren uintiurheilijan välipala? Tarvitseeko nuori urheilijuomia ja onko niille olemassa jotakin ikärajasuositusta? Miten kisapäivien aterioita kannattaisi rytmittää? Mitkä ovat kisapäivän hyvät välipalat?

Tule kuulemaan, mitä on nuoren uintiurheilijan hyvä arki- ja kisaravitsemus käytännössä. Luennolla käydään läpi käytännönläheisesti esimerkkien kautta, miten uintiurheilijan ateriarytmi, ateriat ja välipalat olisi hyvä rakentaa. Webinaari järjestetään etänä Teamsissa 6. marraskuuta kello 18-19:30.

 

Luennoitsija:
Mari Lahti
Urheiluravitsemusasiantuntija ja -valmentaja, ETM

 

Teams-linkin webinaariin löydät täältä.

Asiasanat

webinaari