Uimaliitto ja Drop Design Pool yhteistyöhön

#UUTINEN 25.11.2019

Uimaliiton toiminnanjohtaja Sanna Airaksinen ja Dropin toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi sopivat yhteistyöstä Dropin showroomilla Turussa. Kuva: Jari Lamminaho

Uimaliitto ja suomalainen Drop Design Pool Oy aloittavat yhteistyön, joka tuo uusia elementtejä Uimaliiton päätapahtumiin. Suomalaisen Dropin ulko- ja porealtaat ovat tunnettuja upeasta ulkomuodostaan ja ergonomiastaan. Drop-allas on suunnittelija Nikolai Ruolan käsialaa ja se sai vuonna 2015 Suomalaisen Työn liiton myöntämän vuoden designteko -palkinnon.

Drop Luksuspaikat on osa Uimaliiton tulevia tapahtumia

Yhteistyö näkyy ja kuuluu jo uinnin lyhyen radan SM-kisoissa joulukuussa. Dropille erityisen tärkeä on keväällä järjestettävä kansainvälinen Arena Helsinki Swim Meet, joka tukee Dropin kasvutavoitteita Pohjoismaihin. Uinnin ystäville tutuksi tapahtumissa tulee Drop Luksuspaikat -konsepti.

– Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että pääsemme aloittamaan yhteistyön suomalaisen kasvuyrityksen kanssa. Drop on jatkossa hieno osa meidän päätapahtumia ja haluamme osaltamme olla auttamassa Dropia heidän kasvutavoitteidensa edistämisessä, Uimaliiton toiminnanjohtaja Sanna Airaksinen sanoo.

– Drop Luksuspaikat avaa uinnin ystäville mahdollisuuden päästä katsomaan huippu-uintia täysin erilaisilta paikoilta kuin normaalilta katsomon penkiltä. Paikat voi voittaa some-arvonnassa, joka toteutetaan hyvissä ajoin ennen kilpailuja, Airaksinen jatkaa.

Drop on ulkoallas, josta on saatavilla useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Drop-altaan lämmitysmuodon ja varustetason voi valita juuri omien tarpeiden mukaan, joko valmiista allaspaketeista tai alusta asti räätälöitynä. Kuva: Drop

Dropilla ensi vuosi tuo mukanaan paljon uutta, kun laajentumistavoitteet Pohjoismaihin konkretisoituvat.

– Yhteistyö Uimaliiton kanssa on meille upea mahdollisuus tuoda tuotettamme tunnetuksi myös muissa Pohjoismaissa. Ajatusmaailmamme kohtasi heti Uimaliiton kanssa ja Uimaliiton ideoista ja konsepteista oli helppo innostua. Veden lisäksi meitä yhdistää myös yksi Uimaliiton lupauksista: Elämyksiä ja Unelmia, joita Drop myös osaltaan on ihmisille tuomassa, Dropin toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi kertoo.

Katso huikeat Drop-allaskuvat!

Nettisivut: drop.fi 

Instagram: @dropallas 

Facebook: @dropallas 

Pinterest: @dropallas 

Asiasanat

Kumppanit