Liki tuhat rolloilijaa matkalla Ouluun

#UUTINEN #UINTI 6.6.2019

Vuoden suurin uintitapahtuma, Rollot, alkavat perjantaina Oulussa. Oulun Uinti isännöi 33. Rollo-tapahtumaa ja kyseessä on jo kahdeksannet Rollot Oulussa.

Himoitut Rollo-mitalit jaossa

Perjantaista sunnuntaihin Raksilan uimahallissa kisataan Rollo-uinnit, jotka ovat 10–13-vuotiaiden kansallisen kilpailukauden huipentuma. Kisoissa starttaa 896 uimaria 68 seurasta. Tytöt ovat jälleen hienoinen enemmistö, sillä starttijakkaroille kiipeää 488 tyttöä ja 408 poikaa.

Vuosi sitten Lahden maauimalassa Rollo-uintien suurimman pistepotin keräsi Aurajoen Uinti täpärästi ennen Cetus Espoota. Aurajoella on nyt kahden vuoden voittoputki Rollo-pisteissä. Kolmanneksi korkeimmalle ylsi Turun ÅSK.

Kilpailuja voi seurata SuperLive-striimin ja tulospalvelun välityksellä osoitteessa www.livetiming.fi

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.


Ensimmäiset seurat ovat jo paikalla

Rollo-tapahtuman leiri pyörii jo perjantaista alkaen ja jatkuu entistä sähäkämmin maanantaista keskiviikkoon. Niille, jotka eivät osallistu kilpailuihin, on tarjolla kattavaa leiriohjelmaa, muun muassa lakanalentopalloa, toimintarataa, esineenryöstöä, parijoogaa, ritaripalloa ja paljon muuta.

Oulussa Rollo-majoitus on mahdutettu yhteen paikkaan, majoituskouluna toimii Kastellin koulu, joka toimii myös muonituspaikkana.

– Tässä juuri raivaamme seuroille tilaa majoitusluokkiin, aikamoinen touhu on päällä. Ensimmäiset koulumajoittujat tulevat jo torstaina, Kastellin koululta tavoitettu OU:n Rollo-toimiston päällikkö Paula Hyvälä kertoo.

Rollo-leirin ensi viikon ohjelmaan kuuluu muun muassa vesipalloturnaus, viestikarnevaali, disco ja paljon aktiviteetteja niin altaassa, sisätiloissa kuin ulkonakin.

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.


Lue lisää Rollo-hengestä!

Lue Manu Tuppuraisen mukava tarina Lahden Rolloista viime kesänä!

Leirivala Rollot 2019

Minä Rollo-leiriläinen 2019 lupaan tehdä kaikkeni edistääkseni hyvää leirihenkeä. Lupaan myös noudattaa yhteisiä sääntöjä ja tehdä kaikkeni, että kaikille tulisi onnistunut leiri. Tsemppaan muita leiriläisiä sekä kunnioitan leirin henkilökuntaa ja muita uimareita. 

Linkkejä

Rollo-uinnit kisasivu 

Tulospalvelu ja striimi: www.livetiming.fi 

Oulun Uinnin Rollo-sivut: www.rollot2019.fi 

Rollot 2019 Instagramissa @rollotoulu2019 ja #rollot2019 

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

 

Asiasanat

Rollot