Joona Puhakan Coredo Oy on Uimaliiton uusi yhteistyökumppani

#UUTINEN #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 4.11.2020

Coredo Oy:n Joona Puhakka ja Petri Kämäräinen sopivat yhteistyöstä Uimaliiton kanssa.

Uimahypyn moninkertaisen arvokisamitalistin Joona Puhakan perustama Coredo Oy ja Uimaliitto aloittavat yhteistyön. Coredo Oy tuottaa ohjelmistokehitystä ja IT-järjestelmien ylläpitoa keskisuurille yrityksille tukemaan niiden kasvua.

Yhteistyön keskiössä on liikkumista ja kansanterveyttä edistävän Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjan sähköistäminen.

– Uimaliitolle on erittäin merkityksellistä, että pääsemme tekemään yhteistyötä entisen huippu-urheilijan Joona Puhakan kanssa, joka on upean uimahyppyuransa jälkeen luonut uuden vaikuttavan uran. Coredon tekemisestä huokuu ammattitaito sekä intohimo, ja on hienoa päästä luomaan heidän kanssaan uutta meille strategisesti tärkeässä asiassa eli kansanterveyttä edistävässä Ui Elämäsi Kuntoon -konseptissa, Uimaliiton toiminnanjohtaja Sanna Airaksinen kertoo.

– Ui Elämäsi Kuntoon kannustaa tulevaisuudessa entistäkin vahvemmin jatkuvaan liikkumiseen ja kampanjalle rakennettava applikaatio tulee olemaan viestintäväylä uintiurheilun harrastajien suuntaan ja markkinointiväylä yrityskumppaneillemme, Airaksinen suunnittelee.

Joona Puhakka voitti uimahyppyurallaan seitsemän arvokilpailumitalia ja lopetti uransa vuonna 2008 Pekingin olympialaisiin. Urheilu-uran aikana hän suoritti yliopistotutkinnon kauppatieteistä Arizonan Osavaltion Yliopistossa ja on sen siivittämänä tehnyt menestyksekästä työelämän uraa IT-alalla.  Ennen Coredon perustamista Joona toimi maailman johtavan konsulttialan yrityksen Accenturen palveluksessa.

Coredo Oy on erikoistunut auttamaan keskisuuria yhtiöitä ja organisaatioita digitalisaatiopalveluiden innovoimisessa, kehittämisessä sekä ylläpidossa. Coredon palvelut ovat yhdistelmä strategiakonsultaatiota ja ohjelmistokehitystä.

– On aivan älyttömän siistiä päästä jatkamaan Uimaliiton kanssa yhteistä elämää myös nykyisen ammattini puitteissa. Vuodesta 2009 lähtien olen erikoistunut digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen ja on hienoa, että Uimaliitto on valinnut yhtiömme strategiseksi kumppanikseen digitaalisuuden kehittämisessä. Kuten urheilussa, niin myös työelämässä, tässä yhteistyössä tähdätään korkealle ja kovaa, ja ensimmäisenä tuotoksena kehitämme yhdessä Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjan digitaalisuutta. Pideämmällä aikavälillä tulemme digitalisoimaan ja automatisoimaan Uimaliiton työtapoja tarjoten jäsenille entistä parempaa palvelua, Puhakka kertoo.