Uimahyppyjen alueleirit alkavat syksyllä

#UUTINEN #UIMAHYPYT 30.6.2022

Uimahyppyjen alueleirien pilotit alkavat syksyllä 2022. Alueleirit pidetään tänä vuonna kahdella paikkakunnalla, Kuopiossa ja Porissa. Pilottieleirien tarkoituksena on testata alueleirimallia ja sen kysyntää. Tavoitteena on, että alueleirimalli saadaan laajennettua useammalle eri paikkakunnalle tulevina vuosina. 

Alueleirin tavoitteena on lisätä hyppääjien ja valmentajien lajituntemusta, vahvistaa kansallista hyppykulttuuria sekä edistää valmentajien ja hyppääjien verkostoitumista. Leireillä on laadukas lajiohjelma sekä Uimaliiton ja ydinryhmän valitsema vastuuvalmentaja Juho Junttila. 

-Seurat ovat toivoneet enemmän yhteisiä tapahtumia, joissa valmentajat ja hyppääjät pääsevät tutustumaan toisiinsa ja jakamaan omaa osaamistaan. Alueleireillä on liiton valitsemat valmentajat, mutta seurojen ja alueen valmentajia toivotaan mukaan seuraamaan harjoituksia ja keskustelemaan altaalle, kertoo seurakehittäjä Krista Salonen. 

Alueleirit järjestetään Kuopiossa 3.-4.9. ja Porissa 12.-13.11.  Pilottileirit ovat avoinna kaikkien seurojen hyppääjille ympäri Suomen: kuitenkin niin, että ilmoittautuminen alueen seuroille aukeaa aiemmin. Ilmoittautuminen Kuopion leirille päättyy jo 7.8. ja Porin leirille 30.9.  Lue lisää kriteereistä ja ilmoittautumisten aikataulusta täältä.

Lisätietoja

Krista Salonen, krista.salonen@uimaliitto.fi , 0451114093