Alueleirit

Alueleirin tavoitteena on lisätä hyppääjien ja valmentajien lajituntemusta, vahvistaa kansallista hyppykulttuuria ja edistää valmentajien ja hyppääjien verkostoitumista. Leireillä on laadukas lajiohjelma sekä Uimaliiton ja ydinryhmän valitsema vastuuvalmentaja. Toivomme, että jokaisen osallistujan valmentaja osallistuu leirille seuraajana. Tarkoituksena on, että seuran valmentajat saavat tukea ja uusia näkökulmia valmennukseen.

Uimaliitto vastaa alueleirin ohjelmasta. Seurat ja hyppääjät vastaavat itse matkustamisesta, yöpymisestä ja alaikäisten huoltamisesta viikonlopun aikana. Alaikäisellä tulee olla huoltaja mukana. 

Kriteerit:

Osallistumiseen vaaditaan, että hyppääjä kykenisi kilpailemaan 201C:n eli taaksepäin hypyn kerien. Leirit ovat suunnattu lapsille ja nuorille. 

Vastuuvalmentaja:

Juho Junttila

Ilmoittautuminen:

Leirit ovat avoimia hyppääjille ympäri Suomen. Suosittelemme, että seura kokoaa oman seuransa osallistujat ja ilmoittaa heidät Suomisportissa. Osallistujan on mahdollista ilmoittautua myös itse. Ilmoittautumisajan päätyttyä seuroille lähetetään koonti oman seuran ilmoittautuneista ja laskutus tapahtuu seurakohtaisesti leirin jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus ilman omakustanneosuutta vain lääkärintodistuksella (ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen).

Ohjeet liikkujan ilmoittautumiseen seuran toimesta täällä.

Lisätietoja:

Krista Salonen, krista.salonen@uimaliitto.fi, 0451114093