Alueleirit

Uimahyppyjen alueleirien pilotit alkavat syksyllä 2022. Alueleirin tavoitteena on lisätä hyppääjien ja valmentajien lajituntemusta, vahvistaa kansallista hyppykulttuuria ja edistää valmentajien ja hyppääjien verkostoitumista. Leireillä on laadukas lajiohjelma sekä Uimaliiton ja ydinryhmän valitsema vastuuvalmentaja. Toivomme, että jokaisen osallistujan valmentaja osallistuu leirille seuraajana. Tarkoituksena on, että seuran valmentajat saavat tukea ja uusia näkökulmia valmennukseen.

Tavoitteena on jatkossa lisätä alueleirejä useammalle paikkakunnalle. Pilottileirit ovat avoinna kaikkien seurojen hyppääjille ympäri Suomen, kuitenkin niin, että alueen seurat pääsevät ilmoittautumaan aiemmin. Lue lisää kriteereistä ja ilmoittautumisten aikataulusta alta. 

Uimaliitto vastaa alueleirin ohjelmasta. Seurat ja hyppääjät vastaavat itse matkustamisesta, yöpymisestä ja alaikäisten huoltamisesta viikonlopun aikana. Alaikäisellä tulee siis olla huoltaja mukana. 

Kriteerit:

Osallistumiseen vaaditaan, että hyppääjä kykenisi kilpailemaan 201C:n eli taaksepäin hypyn kerien.

Vastuuvalmentaja:

Juho Junttila

Ilmoittautuminen:

Suosittelemme, että seura kokoaa oman seuransa osallistujat ja ilmoittaa heidät Suomisportissa. Osallistujan on mahdollista ilmoittautua myös itse. Ilmoittautumisajan päätyttyä seuroille lähetetään koonti oman seuran ilmoittautuneista ja laskutus tapahtuu seurakohtaisesti leirin jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus ilman omakustanneosuutta vain lääkärintodistuksella (ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen).

Ohjeet liikkujan ilmoittautumiseen seuran toimesta täällä.

  • Kuopio 3.-4.9.2022 
  • Pori 12.-13.11.2022 

Lisätietoja:

Krista Salonen, krista.salonen@uimaliitto.fi, 0451114093