Moilala ja Nurmi onnistuivat duon vapaaohjelmalla

#UUTINEN #TAITOUINTI 12.6.2024

Kuva: Deep Blue Media

Taitouinnin EM-kilpailut jatkuivat 11.6.2024 duon vapaaohjelman alkukilpailulla. Suomen edustajat tulevat Espoon Cetuksesta, Mari Moilala ja Iiris Nurmi. Harmillisesti osallistujia oli tänä vuonna vain 10. Alkukilpailun suoritus oli duolta oikein onnistunut ja oman tasoinen. Uimarit suoriutuivat hienosti aikuisten arvokisojen tuomista paineista ja ulkoaltaan haastavista olosuhteista huolimatta. Duo ehti startata ennen kisan keskeytymistä ukkosen vuoksi.

– Olemme erittäin tyytyväisiä sijoitukseen. Alkukilpailun 6. sija EM-tasolla on hieno suoritus. Vaikka vaikeuskertoimemme on selvästi kilpakumppaneita pienempi, toi puhdas suoritus erinomaisen sijoituksen. Strategiamme tällä kaudella on siis toiminut ja tuottanut tulosta, kommentoi valmentaja Tea Uimonen.

Kuva: Deep Blue Media

– Uinti tuntui aika normaalilta, mikä on tärkeä onnistuminen, kun kyseessä olivat ensimmäiset aikuisten arvokisani, kommentoi Nurmi.

– Saimme alkukilpailusta hyvän pohjan lähteä starttaamaan finaaliin. Uskon, että pystymme vielä parantamaan suoritusta ja saamaan korjauksia finaaliuintiin, kertoo Moilala.

Uimareilla on rauhallinen fiilis tämän päivän finaalista ja he lähtevätkin innoissaan kauden viimeiseen suorituksen.

Kuva: Deep Blue Media

Kisasivut

Finaali 12.6.2024 kello 17:30 Suomen aikaa Eurovision Sport.