Vesipallosarjojen kauden 2022-2023 aikataulut julkaistu!

26.7.2022

Vesipallosarjojen aikataulut on nyt alustavasti julkaistu ja niihin voi tutustua Uimaliiton sivuilla. Muutokset ovat vielä mahdollisia ja turnauspaikkakunnat tarkentuvat kauden edetessä. Vesipalloturnaukset miesten SM-sarjan otteluita lukuunottamatta löytyvät myös Uimaliiton kalenterista. Ne löytää kalenterista valitsemalla lajiksi vesipallo. Miesten SM-sarja alkaa viikolla 40 ja se pelataan kahdessa lohkossa.

Seurojen omat vesipalloturnaukset

Seurat voivat ilmoittaa Uimaliiton vesipallokalenterissa myös omista vesipalloturnauksistaan kauden aikana. Se onnistuu lähettämällä tapahtuman tiedot (ajankohta, paikka, tapahtuman nettisivut, tapahtuman facebooksivut) sekä kuva Reija Häkkiselle (reija.hakkinen@uimaliitto.fi) ja pyytämällä tapahtuman julkaisua kalenterissa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.