Vesipallon MSM jatkosarjat käynnistyvät 25.2.2023

5.2.2023

Lokakuussa 2022 käynnistynyt vesipallon miesten SM-sarjan runkosarja on nyt pelattu. Seuraavassa vaiheessa joukkueet jaetaan paremmuusjärjestyksessä ylempään ja alempaan jatkosarjaan.  

Ylemmässä jatkosarjassa pelaavat  Espoon Cetus, Turun Uimarit, Helsingin Kuhat 1 ja Porin Sentterit. Alemmassa jatkosarjassa Kuopion Uimaseura (KuUS), Helsingin Kuhat 2, Cetus Dragons ja Turun Uimarit WP Otava. Miesten SM-sarjassa ehditään hetki huilata, sillä jatkosarjat jatkuvat 25.2. Jatkosarjat pelataan pääsääntöisesti turnausmuotoisesti neljänä viikonloppuna.  

Jatkosarjoja pelataan 16.4.2023 saakka. Perjantaina 5.5. ylemmän jatkosarjan neljäs ja alemman jatkosarjan voittaja kuin myös ylemmän jatkosarjan kolmas ja alemman jatkosarjan toinen joukkue karsivat pääsystä välieriin. Välierät pelataan lauantaina 6.5. Välieriin selviytyvät suoraan ylemmän jatkosarjan kaksi parasta joukkuetta, jotka siis kohtaavavat perjantain puolivälierien voittaneet joukkueet. Finaalit pelataan 7.5. - 21.5. ja pronssiottelu on sunnuntaina 7.5. Finaalit pelataan paras kolmesta -periaatteella, korkeintaan viisi finaalia. 

Kuva: SV Halle