Vesipallosarjat finaalivaiheessa

#UUTINEN #VESIPALLO 28.3.2024

Vesipallon juniorisarjat ovat käynnistyneet syksyllä. Sarjoissa ollaan parhaillaan pelaamassa välieriä.

Vesipallon IKD-sarjassa A-lohkosta jatkoon pääsivät Turun Uimareiden 2-joukkue ja Eestin Vepr, ja B-lohkosta jatkoon pääsivät Cetus Espoo ja Helsingin Kuhat. IKD-sarjan Final six -turnaus pelataan 13.-14.4., jossa edellä mainittujen joukkueiden lisäksi ovat mukana myös Keravan Uimarit ja Uinti Tampere. IKD-sarjan tilastot löytyvät täältä!

Vesipallon IKC-sarjassa runkosarjat on selvitetty ja Final Four -turnaukseen pääsivät Cetus Espoo, Turun Uimarit, Eestin Vepr ja Porin Sentterit. IKC-sarjan Final Four -turnaus pelataan 27.-28.4. Miesten IKC-sarjan tilastot löytyvät täältä!

BSM-sarjan välierät ovat käynnissä. Sarjan parhaat 4 joukkuetta ovat tällä hetkellä Espoon Cetus, Turun Uimarit, Jyväskylän Saukot ja Helsingin Kuhat. Joukkueiden välillä ratkotaan mestaruutes 11.5. BSM-sarjan tilastot löytyvät täältä!

Miesten SM-sarjassa pelataan vielä tiiviisti runkosarjaa huhtikuun ajan. Välierät pelataan 3.-4.5., sekä tarvittaessa 5.5., ja finaalit pelataan 17.5.-26.5. paras kolmesta -periaatteella. Miesten SM-sarjan peliaikataulut löytyvät täältä. Miesten SM-sarjan tilastot löytyvät täältä!