Vesipallon miesten maajoukkue Liettuaan viikonloppuna

#UUTINEN #VESIPALLO 2.2.2023

Kuva: Teemu Moisio

Vesipallon miesten maajoukkue valmistautuu kesäkuussa pelattavaan EM-karsintaan käymällä pelaamassa vierasotteluita Liettuan joukkueita vastaan viikonloppuna 3.-5.2.2023. Matka on vesipallon miesten maajoukkueen ensimmäinen yhteinen leiri syksyn Hallen (Saksa) turnauksen jälkeen. Kokoonpano hieman muuttui syksystä ja mukaan miesten maajoukkueeseen saatiin Sandor Barany, Ville Koivu, Pessi Aalto, Miiko Pipatti ja Eemil Pietilä.

Tämä on harjoitusleiri Liettuan U19 -joukkueen ja Baltic Amadeuksen kanssa. Tavoitteena harjoitella ja toteuttaa pelitapaa, jolla lähdemme EM-karsintaan. Joukkueella on innostunut fiilis tästä kaikesta tulevasta, kertoo joukkueen päävalmentaja Kim Jernmark.

U19 –joukkue on Liettuan alle 19-vuotiaiden maajoukkue. Baltic Amadeus on Liettuan oma seurajoukkue, joka pelaa mukana myös Nordic Water Polo Leaguessa, johtaen B-lohkoa jossa ei pelaa suomalaisia joukkueita.

Viikonlopun ohjelma:

Perjantai 3.2.2023
Klo 20.45 Peli “Baltic Amadeus” vs Suomen maajoukkue altaalla “Fabijoniškių baseinas”

 Lauantai 4.2.2023
Klo 11.00 peli Liettuan U-19 vs FIN, Elektrenai
Klo 17.00 peli Liettuan U-19 vs FIN, Elektrenai 4/02

 Sunnuntai 5.2.2023
Klo 10.00 Peli “Baltic Amadeus”  vs Suomen maajoukkue altaalla “Fabijoniškių baseinas”

Liettuaan lähtee viikonloppuna seuraava kokoonpano:

Pelaajat:

Aalto Pessi, Sandor Baraný, Dan Jernmark, Nico Jernmark, Kevin Johansson, Mats Johnsson, Ville Koivu, Niklas Koskela, Peetu Lybeck, Oskari Ollila, Eemil Pietilä, Miiko Pipatti, Juho Ryhänen sekä Markus Sutinen.

Valmentajat:

Kim Jernmark ja Kim Johnsson.

Roope Juutilainen ja joukkueen kapteeni Samuel Torttila eivät pääse lähtemään mukaan harjoitusleirille.