UNICEF Team London olympiamaisemissa

#UUTINEN 10.2.2011

UNICEF Team Londonin uimarit leireilevät parhaillaan Lontoon Crystal Palacessa, lähellä uintikeskusta, jossa reilun 500 päivän kuluttua kauhotaan olympialaisten uintikisoja.

UTL-leirin tarkoituksena on tutustua Lontoon paikallisiin olosuhteisiin ja käydä katsomassa rakenteilla olevaa olympialaisten keskusta.

Leirillä on tehty monipuolista allasharjoittelua kauden vaihe huomioon ottaen. UTL:n fysioterapeutti Juha Koistinen on vetänyt ryhmälle jumppia ja paikalla on myös henkisen valmennuksen osaaja Matti Alpola, joka on vetäyt uimareille luentoja ja ollut muutenkin mukana päivittäisen valmennuksen ohessa.

Olosuhteet ovat altaalla ja kuivaharjoittelussa hyvät. Crystal Palacen allas on 50-metrinen ja urheilukeskuksessa on lisäksi lyhyen radan allas, yleisurheilustadion, voimisteluhalli, tennis- ja sulkapallokenttiä sekä suuri fitness- ja voimailusali. Majoitus on englantilaiseen tapaan ollut perusmallia.

Ryhmän henki on erinomainen ja tekemisessä pursuaa paljon kaivattua ammattimaista intohimoa. Olemme saaneet myös nauttia kahtena päivänä harvinaisesta näystä Lontoon talvessa, eli auringosta!

Olympialaisiin on tänään aikaa 533 päivää. Unelmat ja tavoitteet ovat koko ryhmän mielissä. Unelmoidahan pitää, koska unelmilla on usein taipumuksena toteutua.


UNICEF Team Londonin leiriläiset tarkastuskierroksella. Takavasemmalla rakenteilla oleva olympialaisten uintikeskus.

Teksti ja kuva:
Jari Varjonen
Nuorten olympiavalmentaja
Suomen Uimaliitto

"

Henkilöt

Jari Varjonen