Nuorten maajoukkueen kisakausi vauhtiin Pariisista

#UUTINEN 1.3.2019

Taitouinnin nuorten maajoukkue kohtaa ensimmäisessä kansainvälisessä kisassaan liudan kovia nimiä Euroopasta, kun Ranskan avoimet ja samalla ensimmäinen FINA World Series alkaa Pariisissa.

Nuorten maajoukkue kohtaa ensimmäisessä kansainvälisessä kisassaan liudan kovia nimiä Euroopasta, kun Ranskan avoimet ja samalla ensimmäinen FINA World Series alkaa Pariisissa.

Taitouimarit ovat leireilleet viime syksystä asti ahkerasti ja päätavoitteena on päästä edustamaan Suomea nuorten Euroopan mestaruuskilpailuihin Prahaan kesäkuussa. Sitä ennen on joukkueen kuitenkin tavoiteltava pisterajoja, johon tänään alkava kisa antaa oivan mahdollisuuden.

Suomen taitouimarit osallistuvat seuraaviin ohjelmiin: solo vapaa, duo tekninen ja vapaa sekä combo (yhdistetty vapaaohjelma). Tänään heti tulessa ovat duo tekniset ohjelmat.

Suomen joukkueessa ovat mukana seuraavat uimarit: Harjula Annika (OU), Heinonen Sanni (Cetus), Hilden Kia (Cetus), Jokinen Lili (Cetus), Koivisto Anu (KuUS), Linnakylä Lumi (Cetus), Louhija Sonja (Cetus), Lukkarila Iida (OU), Mikkonen Emma (OU), Moilala Mari (OU), Säämänen Veera (Cetus), Veikkolainen Iiris (Cetus) ja Vuori Essi (Cetus).

Valmentajana toimii Jasmin Grönman ja apuvalmentajana Tea Uimonen.

Suomalaisten kisaohjelma:
Perjantai 1.3.2019
klo 15:00 Duo tekninen ohjelma

Lauantai 2.3.2019
klo 11:00 Solo vapaaohjelma

Sunnuntai 3.3.2019
klo 10:30 Combo
klo 13:00 Duo vapaaohjelma
klo 16:30 Joukkue vapaaohjelma

Kaikki ohjelmat ovat katsottavissa suorana lähetyksenä FinaTV:stä.

Tsemppiä tytöt!