Sääntöseminaari Suomenlahden aalloilla

#UUTINEN 24.1.2012

Tuomariklubin ja Sääntövaliokunnan yhdessä vuosittain järjestämä Sääntöseminaari kokoontuu jälleen huhtikuussa Suomi-Viro uintimaaottelun jälkimainingeissa.

Sääntöseminaari järjestetään 14.-15. huhtikuuta. Ilmoittautumisaikaa on7.3. asti. Seminaari alkaa Helsingin Ruoholahdessa Radisson Blu hotellissa, josta matka jatkuu Tallink Siljan Baltic Princessillä Tallinnaan. Sääntöseminaari on tarkoitettu uinnin 1. luokan tuomarikortin haltijoille.

Tänä vuonna Sääntöseminaarin teemana on kilpailunjohtajan haasteet.

– Seminaarissa pureudutaan kilpailunjohtajien kohtaamiin käytännöntilanteisiin ja sääntöjen soveltamiseen esimerkkien kautta,Sääntövaliokunnan puheenjohtaja Sami Wahlman kertoo.
Sääntöseminaari on oiva tilaisuus tutustua tuomarikollegoihin ympäri maan ja vaihtaa käytännönläheistä tietoa. Wahlmanin mukaan seminaarissa hyväksi havaittua ryhmätyöskentelyä tullaan jatkamaan tänäkin vuonna case-esimerkkien parissa.
Varjotuomarointia seminaariin ei tällä kertaa liity, mutta hyvä tilaisuus virittäytyä sääntötunnelmiin on Espoonlahdessa 13.-14. huhtikuuta uitavan Suomi-Viro uintimaaottelun seuraaminen.

Seminaarin kutsu (pdf)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 7.3.2012 mennessä!

Henkilöt

Sami Wahlman