Louna Kasvio upeasti viidenneksi avovesiuinnin NEM-kisoissa

#UINTI 30.9.2023

Louna Kasvio loisti myös avovesiuinnin SM-kisoissa.

Eilen perjantaina käynnistyivät avovesiuinnin Nuorten EM-kilpailut Kreikassa Corfulla, joissa mukana oli suomalaisista Eetu Autio ja Louna Kasvio.

Molemmat olivat mukana 7,5 kilometrin matkalla omissa sarjoissaan. Autio aloitti urakkansa ennen Lounaa poikien sarjassa ollen lopulta 37. ajalla 1:34.21,4.

”Kovatasoinen kisa oli. Uinti meni ihan ok ja olosuhteetkin oli ihan hyvät, paitsi lopussa alkoi aaltoilemaan enemmän”, Autio kommentoi omaa suoritustaan.

Kasvio aloitti uintinsa viisi minuuttia Aution perään samalla matkalla ja hyppäsi heti mukaan kärjen vauhtiin. Kärkiryhmässä Kasviokin pysyi pitkään mutta jäi lopulta kärjen vauhdista noin puolitoista minuuttia sijoittuen komeasti viidenneksi. Lounan loppuaika oli 1:33.12,2.

Poikien kisan voitti puolalainen Bartosz Kapala ja tyttöjen Unkarin Glenda Abonyi Toth.