Led Future haluaa kansainvälisille markkinoille

#UUTINEN 30.12.2020

Kulunut vuosi on ollut monille yrityksille haastava, mutta joillakin aloilla korostunut hygienian tarve on tarjonnut myös mahdollisuuksia. Yksi näistä yrityksistä on ollut Uimaliiton yhteistyökumppani Led Future, joka tuottaa desinfiointiratkaisuja erilaisiin ympäristöihin uvc-led-teknologialla.

Uvc-led-teknologian avulla puhdistettavalta pinnalta tuhotaan jopa 99,99% bakteereista ja viruksista. Led Futuren desinfiointiratkaisuja käytetään muun muassa julkisten tilojen ja liikennevälineiden, lentokenttien sekä pienobjektien puhdistamiseen.

- Kyseessä on monipuolinen tilojen desinfiointijärjestelmä, jolla desinfioidaan tehokkaasti esimerkiksi ambulanssien takatiloja, julkisia wc-tiloja ja liukuportaiden kumisia käsikahvoja, Led Futuren toimitusjohtaja Ilkka Hirvonen avaa.

Uvc-led-teknologia on kehitetty alunperin Yhdysvalloissa. Suurin osa tuotteista tulee tällä hetkellä Kiinasta. Suomessa Led Futuren palveluiden lisäksi on yksittäisiä uv-laitemyyjiä. Teknologian etu esimerkiksi julkisissa wc-tiloissa totuttuihin sinivaloihin verrattuna on sen tehokkuus.

Koronavuosi on ollut yritykselle kaksijakoinen. Kysyntä desinfiointiratkaisuille on lisääntynyt, mutta esimerkiksi laiva- ja lentoliikenteen hiljeneminen on näkynyt myös Led Futurella.

- Kun korona alkoi, tarve esimerkiksi älypuhelinten desinfioinnille kasvoi aivan uudelle tasolle ja DNA-kauppoihin meni meidän järjestelmät. Laiva- ja lentoliikenteen tiimoilta investointeja ei tänä vuonna puolestaan ole ymmärrettävästi tullut, Hirvonen kertoo.

Led Futurella on Suomessa tuotantotilat sekä Varkaudessa että Kuopiossa, jossa sijaitsee myös yrityksen toimisto. Kansainvälinen markkinoinnin ja jakelun yritys tekee yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksen tavoitteena on kasvaa hallitusti ja päästä kansainvälisille markkinoille lähivuosien aikana.

Vuoden 2021 aikana Led Future tukee muun muassa Matti Mattssonin matkaa Tokion olympialaisiin.

Tutustu Led Futureen täältä