Ilmoittaudu taitouinnin valmentajien mentoroinnin pilottiin!

25.8.2023

Osana aluevalmentajan työtä lasten ja nuorten valmennustoiminnan kehittämisen parissa pilotoidaan valmentajien vertaismentorointia. Mentoroinnin tarkoitus on mahdollistaa aloitteleville valmentajille tukea valmentajapolulla myös oman seuran ulkopuolelta. Mentoreille pilotti on mahdollisuus jakaa omaa osaamista ja kokemuksia taitouintivalmentajana, sekä auttaa valmentajapolkunsa alkupuolella olevia valmentajia tunnistamaan vahvuutensa, kehittämään osaamistaan, sekä motivoida heitä onnistumisten kokemusten kautta.

Mentorointiparit pohtivat yhdessä syksyn tavoitteita mentoroinnille ja luovat niihin sopivan aikataulun ja aiheet tapaamisilleen. Mentoroinnin on tarkoitus lähteä erityisesti mentoroitavan tarpeista ja tavoitteista. Mentoroitavan odotetaan olevan aktiivinen mentorin suuntaan mentoroinnin aikana.

Ilmoittautuminen päättyy pe 8.9.2023.
Kaikille mukaan ilmoittautuneille pyritään löytämään pari!

Pilottiin kannattaa lähteä mentoroitavaksi, jos olet

  • toiminut lasten ja nuorten taitouintivalmentajana 1-4 vuotta
  • kiinnostunut kehittymään valmentajana ja halukas saamaan vertaistukea kokeneemmilta valmentajilta myös oman seuran ulkopuolelta
  • aktiivinen ja innokas oppimaan uutta
  • lähdet avoimin mielin keräämään uusia kokemuksia

Mentoriksi kannattaa ilmoittautua, jos olet

  • toiminut monipuolisesti eri ikäryhmien ja eri tasoisten taitouimareiden valmentajana yli 5 vuotta
  • halukas jakamaan kokemuksiasi ja osaamistasi, sekä tukemaan aloittelevia valmentajia omalla polullaan
  • motivoiva, avoin ja ennakkoluuloton
  • lähdet avoimin mielin keräämään uusia kokemuksia

Mentoroinnin pilotti kestää aluevalmentajan vetämänä syyskuusta joulukuuhun (2023). Pilotti käynnistyy syyskuussa yhteistapaamisella etäyhteyksin. Aluevalmentaja esittelee mentoroinnin tarkoitusta ja antaa pareille eväitä onnistuneeseen mentorointiin syksylle. Mentorit ja mentoroitavat tapaavat livenä tai etänä 3-8 kertaa, riippuen parin omasta halukkuudesta ja tavoitteista. Pilotti päättyy joulukuussa yhteistapaamiseen etäyhteyksillä. Lopputapaamisessa kerätään kokemuksia ja palautetta pilotista.

Ilmoittaudu tästä!

Lisätiedot Iris Lucenius, etunimi.sukunimi@gmail.com