Keravan Uimarit hakee uimaopettajia, ohjaajia ja apuvalmentajia

8.6.2021

Hei Sinä, vesielementistä nauttiva, lasten ja nuorten parissa viihtyvä, ohjaamisesta innostunut uinnin ystävä, tule meille!

OHJAAJAKSI, UIMAKOULUN OPETTAJAKSI TAI APU-/VALMENTAJAKSI

Haemme seuran uimakouluihin uimaopettajia ja ohjaajia, uinti- ja vesipalloryhmiin ohjaajia ja apuvalmentajia.

Eikä haittaa, vaikka sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta tai koulutusta, me koulutamme ja perehdytämme sinut tehtäviin. Toisaalta, jos sinulla on jo kokemusta tai esim. uimaopettajan koulutus, on se toki eduksi.

Keravan Uimarit ry on 1993 perustettu Keravalla toimiva 250 jäseninen uintiurheiluseura. Lajivalikoimaan kuuluvat kilpa- ja harrasteuinti kaikissa ikäluokissa, juniori vesipallo, erilaiset uimakoulut ja -kurssit. Seura on käynnistänyt toimintaansa uudelleen uimahalli remontin valmistuttua syksyllä 2019. Nyt haluamme laajentaa toimintaamme ja toivomme saavamme sinut mukaan.

Toivomme Sinulta oma-aloitteisuutta, sitoutunutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta. Työ on ensisijaisesti iltatyötä ja toisinaan viikonloppuisin. Työ tehdään tuntityönä sovittujen vuorojen mukaisesti. Halutessasi voit työskennellä omalla toiminimelläsi.

Työ alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Kerro itsestäsi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse 30.6.2021 mennessä osoitteeseen tero.niemela@keravanuimarit.fi Olethan nopea, aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Tutustu seuraamme www.keravanuimarit.fi

Tiedusteluihin vastaa seuran puheenjohtaja Tero Niemelä, 040 5160095.