Et ole yksin & Aseman Lapset järjestävät: Katusovittelu – menetelmä nuorten konfliktien käsittelyyn

2.11.2023

Et ole yksin -palvelun tilaisuus lajiliittojen, urheiluseurojen ja muiden urheiluorganisaatioiden toimijoille sovittelusta keinona nuorten konfliktien ratkaisussa. Etätilaisuudessa Aseman Lapset ry:n kouluttaja Ilkka Lindberg kertoo katusovittelusta menetelmänä nuorten konfliktien käsittelyssä ja nuoruuden haasteista arjessa.

Teamsissa 13.12. klo 10.30–12

Osallistujilla on tilaisuudessa mahdollisuus esittää kysymyksiä katusovittelusta ja restoratiivisesta lähestymistavasta sekä toiveita koulutustarpeista sovittelumenetelmästä urheilun toimintaympäristössä.

”Katusovittelussa konfliktin osapuolille tarjotaan mahdollisuus asian selvittämiseen sovittelijan avulla. Tavoitteena ei ole rangaista nuorta, vaan antaa hänelle mahdollisuus ottaa vastuu teoistaan. Sovittelutapaamisessa keskeistä on eri osapuolten kasvokkainen kohtaaminen ja toisen näkökulman kuuleminen. Menetelmää voidaan hyödyntää monisyisten konfliktien ratkomiseen.”

Lisätietoa katusovittelusta työmuotona: https://asemanlapset.fi/toimintamuotomme/konfliktityo/katusovittelu/

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/28659e88-19dc-455b-9bac-d858042dc361?displayId=Fin2926138
Teams-linkki lähetetään lähempänä tapahtumaa ilmoittautuneille.