Pinja Kekki avasi taitouinnin MM-kilpailut Dohassa

#UUTINEN #TAITOUINTI 2.2.2024

Kuva: Kristina Kekki

Taitouinnin MM-kilpailut Qatarin Dohassa ovat alkaneet. Suomalaisista ensimmäisenä kisansa avasi Pinja Kekki soolon teknisellä ohjelmalla. Kekillä on aiempaa kokemusta nuorten MM-kilpailuista, mutta nyt hän on ensimmäistä kertaa mukana aikuisten sarjassa.

 – Ihan hyvä fiilis, ensimmäinen MM-startti takana. Toki olisin toivonut, että valmistautumisaikaa olisi ollut vähän enemmän kuin muutama viikko pitkä sairastelun takia. Siihen nähden olen tyytyväinen, että suoriuduin ohjelmasta läpi, vaikka joitakin valitettavia virheitä tuli jaksamisen takia. Tuntuu siltä, että annoin parhaani, mutta tänään se ei vaan riittänyt ihan siihen mihin itse toivoin, Kekki kommentoi uintiaan.

Kekin valmentaja oli syystäkin tyytyväinen suojattinsa suoritukseen, kun vuodenvaihteessa vielä jännitettiin tuleeko MM-starttia lainkaan pitkittyneen sairastelun vuoksi. 

 – Upea kilpailu ja upeat puitteet. Mahtava kokemus. Sairastamisiin nähden erittäin hienoa, että Pinja suoriutui ohjelmastaan kunnialla ja pääsi altaasta vielä ylöskin omin avuin. Treenipäivien pätkissä olen nähnyt Pinjalta kuitenkin niin hyvää suoritusta, että jahka saa vähän kuntoa kasattua, niin eiköhän se oikea taso pääse oikeuksiinsa sitten kokonaisessa suorituksessakin, kommentoi Kekin valmentaja Kristina Kekki.

Kokonaispisteillä 160.7867 Kekin sijoitus oli 25:s, joka ei riittänyt finaalipaikkaan. Kekillä on nuoren ikänsä puolesta tulevaisuudessa vielä monta kohtaamista maailman huippujen kanssa.

Kisajärjestelyt ovat sujuneet Dohassa hyvin ja yleisö kannustaa omiensa lisäksi muitakin. Suomalaisista seuraavaksi on sunnuntaina vuorossa Sini Tuuli soolon vapaaohjelmalla, starttinumerolla kaksi.

SUNNUNTAI 4.2. klo 08.30 (Suomen aikaa)
soolo vapaaohjelman alkukilpailu

TIISTAI 6.2. klo 19.00 (Suomen aikaa)
soolo vapaaohjelman finaali

Kaikki MM-kisoista aikataulu ja tulokset 

Taitouinnin MM-kilpailut näkyvät mm. Eurovision Sports -kanavalla.

Taitouinnin MM-kisoja seurataan Taitouinnin kanavissa:
Facebook Instagram

Lisää vastaavia uutisia