Aluekilpailut kauhottu, Hämeenlinna odottaa

#UUTINEN 25.11.2013

Ikäkausimestaruusuintien aluekisat käytiin viime viikonloppuna seitsemällä paikkakunnalla. Neljän vanhimman ikäluokan osalta kisat jatkuvat joulukuussa Hämeenlinnassa.

13.–15. joulukuuta Hämeenlinnassa kisattaviin Ikäkausimestaruusuinteihin jatkavat aluekilpailujen valtakunnallisten tulosten ikäsarjojen 16 parasta lajeittain. Viestilajeissa jatkoon pääsevät 8 nopeinta joukkuetta. Hämeenlinnassa tahti on aluekilpailuja hieman rauhallisempi, sillä kisat alkavat jo perjantaina sekajoukkueviestillä ja 800 metrin vapaauinneilla.

Aluekilpailut olivat suorat loppukilpailut 10-11-vuotiaille tytöille ja 11-12-vuotiaille pojille. Näissä ikäsarjoissa valtakunnallisten tulosten kuudelle parhaalle on luvassa IKM-diplomit.

Valtakunnalliset ja alueelliset tuloslinkit Livetiming-palveluun IKM-kisasivuilla

Yhdeksän kisaennätystä nurin

Yli kahden tuhannen uimarin uittaminen ei olisi onnistunut ilman järjestäneiden seurojen ansiokkaita ponnisteluja. Tunnelmallisista aluekilpailuista on kantautunut hyviä uutisia tulosnoteerauksista, ja kilpailuennätyksiäkin tehtailtiin yhdeksän kappaletta.

Ennätyskuningattareksi aluekisoissa ui viime kesän EYOF-kultamitalisti, 14-vuotias Aurajoen Uinnin Roosa Mört, joka rikkoi peräti kolme IKM-kisaennätystä. Saman seuran 10-vuotias Sylvia Kuusisto kellotti kaksi kisaennätystä, kuten myös HSS:n 13-vuotias Santeri Hölttä. Cetuksen Sergey Kuznetsov ja Vaasan Uimaseuran Lauri Hatunen tekivät molemmat ennätyksen mieheen. Uudet kisaennätykset IKM-kisasivuilla.

Peruutukset keskiviikkoon mennessä!

Aluekilpailuissa saavutetun loppukilpailupaikan voi peruuttaa kolmen päivän kuluessa aluekilpailuista, eli keskiviikkoon 27.11. mennessä. Tämän jälkeen peruuttaminen on mahdollista vain pakottavista syistä.

Peruutukset julkaistaan peruutusajan jälkeen IKM-kisasivuilla. Varasijoilta peruutettujen tilalle nousevien uimareiden tulee vahvistaa tai peruuttaa osallistumisensa niin pian kuin mahdollista. Peruutuspaikoille nostetaan uimareita varasijoilta enintään tiistaihin 10.12. asti.

Valokuvia aluekilpailuista!

 

Henkilöt

Santeri Hölttä