Taitouinnin World Cup starttaa Pekingistä

#UUTINEN #TAITOUINTI 2.4.2024

World Aquatics Artistic Swimming World Cup #1 käynnistyy Pekingissä perjantaina 5.4.2024. Suomea kilpailuissa edustaa Vantaan Pyörteen Pinja Kekki soolon sekä teknisellä että vapaalla ohjelmalla. Pinjan harjoittelu on sujunut mainiosti.

- viime viikkojen aikana altaassa on tapahtunut silmin nähtävää kehitystä ja aktiivinen ulkona juokseminen on vaikuttanut kuntoon erittäin positiivisesti, näinkin lyhyessä ajassa, kertoo Pinjan valmentaja Kristina Kekki.


- Pekingin tavoittelemme molemmista sooloista ehjää ja täysin basemarkitonta suoritusta. Takana on useampia onnistuneita treeniviikkoja, joten lähdemme erittäin luottavaisin mielin tähän Maailman Cupin kovatasoiseen kisaan sekä koko kauteen ylipäätänsä. Teknisessä soolossa tavoitteena on uida kaikki viisi pakollista elementtiä mahdollisimman puhtaasti ja hyvillä korkeuksilla. Transitioiden tarkoituksena on näyttää soljuvilta ja kahden vapaavalintaisen hybridin tarkoilta ja selkeiltä. Vapaassa soolossa tavoitteena on uida kaikki seitsemän vapaavalintaista hybridiä ilman basemarkkeja. Odotan Pinjalta selkeätä, tarkkaa ja tasaisen varmaa suorittamista hyvillä ojennuksilla läpi koko ohjelman, sillä sitä olen nähnyt nyt treeneissäkin, jatkaa valmentaja Kekki.

Soolon kilpailut (kellonajat Suomen aikaa)

PERJANTAI 5.4. klo 08.00
soolo tekninen ohjelma | Pinja Kekki

LAUANTAI 6.4. klo 08.00
soolo vapaaohjelma | Pinja Kekki

Kisasivut

Eurovision

Kaikki World Cup -kilpailut

Henkilöt

Pinja Kekki