Paavolalle kultaa Ukrainassa huippupistein

#UUTINEN 24.5.2018

Nuoret uimahyppääjät ovat osoittaneet hurjaa tuloskuntoa Ukrainan avoimissa mestaruuskilpailuissa. Saija Paavola voitti koko kisan metrin ponnahduslaudan finaalissa ennätyspistein.

Nea Immonen ja Saija Paavola hyppäsivät mitaleille Ukrainan avoimissa A-tyttöjen metrin ponnahduslaudalla. Kuva: Satu Uusitalo

Tiirojen Saija Paavola ja Vantaa Divingin Nea Immonen olivat loistavassa vireessä Ukrainan avoimissa nuorten mestaruuskilpaluissa keskiviikkona. Molemmat saavuttivat heti aamun alkukilpailussa nuorten MM-kisojen A-valintarajan reilulla marginaalilla. Samalla ylittyivät SM-tulosluokkarajat.

Finaalissa Paavola teki vielä aamuakin huikeamman tuloksen ja voitti kultaa pistein 381,80 ennen Ukrainan Violeta Sverchkovaa. Paavolan SM-tulosluokkarajan ylittävä tulos on samalla hänen henkilökohtainen ennätyksensä. Immonen oli finaalin kolmas pistein 344,20.