ISL-varaukset: Laura Lahtinen London Roariin

#UUTINEN 20.7.2021

Laura Lahtinen edustaa tulevalla kaudella London Roaria

Uinnin ammattilaisliiga International Swimming Leaguen joukkue London Roar on kiinnittänyt suomalaisuimari Laura Lahtisen riveihinsä. ISL järjesti kesäkuussa ensimmäistä kertaa uinnin historiassa uimaridraftin, eli varaustilaisuuden, josta uimareita valittiin ISL:n kymmeneen joukkueeseen. Joukkueet täydentävät kokoonpanojaan heinäkuun ajan 36 uimarin joukkueiksi.

– Olen todella innoissani tulevasta ISL-kaudesta! Ihanaa päästä oppimaan ja hakemaan uudenlaisia kokemuksia. ISL:ään pääseminen on ollut mulla tavoitteena, mutta en uskonut, että vielä tälle kaudelle pääsen mukaan. Tosi mahtavaa päästä vielä lempparitiimiin eli London Roariin, Lahtinen iloitsee.

Lahtisen ohella London Roarin joukkueessa ui tulevalla kaudella Jenna Laukkanen, joka on uinut ISL:ssä myös kahdella ensimmäisellä kaudella Team Ironissa. Ida Hulkko puolestaan edustaa viime syksyn tapaan tulevalla kaudella Team Ironia.

18-vuotias Lahtinen voitti vuonna 2019 nuorten EM-pronssia 200 metrin perhosuinnissa. Saman vuonna, tuolloin vasta 16-vuotias Lahtinen, oli aikuisten pitkän radan MM-kilpailuissa 200 metrin perhosuinnissa 15:s. Hän on myös matkan Suomen ennätyksen haltija lyhyellä ja pitkällä radalla.

ISL:n runkosarja alkaa 26. elokuuta. Koko otteluohjelman näet täältä.