Pääyhteistyökumppani

Arena on italialainen uintivarustemerkki, joka toimii Uimaliiton pääyhteistyökumppanina olympiadilla 2017–2020. Arvostettujen ja huippulaadukkaiden uintivarusteiden maahantuojana toimii Vandernet Oy.

aquanetti.fi 

 

Vakuuttaja

 

Uimaliiton vakuutuskumppanina toimii Keskinäinen Vakuutusyhtiö Pohjantähti. Kaikki Uimaliiton lisenssi- ja seuravakuutukset on kirjattu jo vuonna 1895 perustettuun Pohjantähteen.

pohjantahti.fi 

 

Maajoukkuekumppanit

 

Led Future on varkautelainen yritys, joka kehittää uutta ja mullistavaa desinfiointitekniikkaa erilaisiin ympäristöihin, esimerkiksi uimahallien veden puhdistamiseen ilman kemikaaleja. UV-LED-teknologialla tuotetut desinfiointiratkaisut ovat ekologisia, energiatehokkaita ja täsmällisiä.

ledfuture.fi 
 

Kumppanit

 

Drop on ulkoallas, jonka on suunnitellut suomalainen huippusuunnittelija Nikolai Ruola. Dropissa yhdistyvät viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoten todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille kuin kesämökin rantaan.

drop.fi 
 

Turun Palkintokeskus on vuonna 1985 perustettu palkintoalan erikoisliike, jolla on myös oma maahantuonti ja kilpailukykyiset hinnat. Palkintotuotteiden tilaaminen on helppoa ja edullista suoraan verkkokaupasta.

palkintokeskus.fi 
 

Urheiluhallit tuottaa liikuntapalveluita Helsingissä. Monien liikuntapaikkojen lisäksi Urheiluhallien uimahalleja ovat Mäkelänrinne, Kallio, Kontula, Malmi, Siltamäki ja Vuosaari.

urheiluhallit.fi 
 

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus. Vierumäki tarjoaa myös korkeatasoisia liikunta-, hyvinvointi- ja majoituspalveluita.

vierumaki.fi 
 

Lippu.fi markkinoi ja myy lippuja monikanavaisesti tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. Lippu.fi myy lippuja alansa suurimmassa verkkokaupassa Suomessa ja yli 80 myyntipisteessä sekä R-kioskeissa.

lippu.fi 
 

Vitamin Well tarjoaa modernin, terveellisen ja hyvänmakuisen vaihtoehdon virvoitusjuomille ja mehuille. Valikoimaan kuuluu yli kymmenen juomaa, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Vitamin Well perustettiin Ruotsissa jo vuonna 2008.

vitaminwell.com 
 

Sokos Hotels on 49 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju, jonka Original-, Break- ja Solo-hotellit tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Kaikilla Sokos Hotelleilla ja Suomen Radisson Blu Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. 

Sokos Hotellit 

Radisson Blu Hotels Finland