Kumppanit

Speedo on uimapukujen ja uima-asusteiden valmistaja. Speedon perusti skotlantilainen Alexander MacRae Sydneyssä, Australiassa vuonna 1914. Suomessa Speedoa tuo maahan Oy Sultrade Ltd.

https://seurakauppa.intersport.fi/seura/speedo-team-pro-shop/

 

Uimaliiton vakuutuskumppanina toimii Pohjola Vakuutus. Uimaliiton lisenssivakuutuksena toimii erittäin kattava Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva.

op.fi/pohjolavakuutus 

 

Intersport Sello kuuluu kansainväliseen Intersport-ketjuun, joka on maailman suurin urheilukauppaketju. Monipuolinen valikoima rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät vaatteet ja jalkineet kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan.

https://seurakauppa.intersport.fi/seura/speedo-team-pro-shop/

https://seurakauppa.intersport.fi/seura/ui-elamasi-kuntoon/
 

Turun Palkintokeskus on vuonna 1985 perustettu palkintoalan erikoisliike, jolla on myös oma maahantuonti ja kilpailukykyiset hinnat. Palkintotuotteiden tilaaminen on helppoa ja edullista suoraan verkkokaupasta.

palkintokeskus.fi 
 

Urheiluhallit tuottaa liikuntapalveluita Helsingissä. Monien liikuntapaikkojen lisäksi Urheiluhallien uimahalleja ovat Mäkelänrinne, Kallio, Kontula, Malmi, Siltamäki ja Vuosaari.

urheiluhallit.fi 
 

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus. Vierumäki tarjoaa myös korkeatasoisia liikunta-, hyvinvointi- ja majoituspalveluita.

vierumaki.fi 
 

Lippu.fi markkinoi ja myy lippuja monikanavaisesti tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. Lippu.fi myy lippuja alansa suurimmassa verkkokaupassa Suomessa ja yli 80 myyntipisteessä sekä R-kioskeissa.

lippu.fi 
 

Vitamin Well tarjoaa modernin, terveellisen ja hyvänmakuisen vaihtoehdon virvoitusjuomille ja mehuille. Valikoimaan kuuluu yli kymmenen juomaa, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Vitamin Well perustettiin Ruotsissa jo vuonna 2008.

vitaminwell.com 
 

Sokos Hotels on 49 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju, jonka Original-, Break- ja Solo-hotellit tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Kaikilla Sokos Hotelleilla ja Suomen Radisson Blu Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. 

Sokos Hotellit 

Radisson Blu Hotels Finland