Säästä aikaa ja rahaa – järjestä Uimaliiton tilauskoulutus

Tilaa seuraasi oma valmentaja- tai ohjaajakoulutus. Valitse muutamia ajankohtia, jolloin koulutus sopii seuralle. Koulutuksissa hyödynnetään seuran omia ryhmiä sekä allasvuoroja.

Miten tilaat koulutuksen?

 1. Kokoa 8-20 osallistujaa omasta seurasta tai lähiseuroista.
 2. Valitse sopiva ajankohta.
 3. Varmista luentotilat ja tarvittava allastila.
 4. Ota yhteys Uimaliittoon koulutukset@uimaliitto.fi
 5. Kun kouluttaja, aika, paikka, koulutuksen hinta ulkopuolisille on sovittu, ilmoita koulutus tämän linkin kautta liiton kalenteriin.
 6. Ilmoittautumiset tilauskoulutuksiin tehdään Suomisportissa sen jälkeen kun tilaus on käsitelty ja tilauskoulutus on julkaistu Suomisportissa
 7. Koulutukselle avataan Pisara-palveluun koulutuskohtainen oppimistila, jonka kautta palautetaan koulutuksen ennakko- ja välitehtävät sekä jaetaan koulutusmateriaali.
 8. Uimaliitto laskuttaa kurssista järjestävää seuraa, joka huolehtii mahdollisesta edelleen laskutuksesta muilta seuroilta tai osallistujilta.
 9. Liiton toimistolta saat apua koulutuksen markkinointiin ja tiedottamiseen.

Uinnin tuomari- ja toimitsijakoulutus

Järjestä uinnin tuomarikoulutus omalla paikkakunnalla.

 1. Kartoita omasta seurastasi kurssilaiset, 2-3 sopivaa ajankohtaa sekä koulutustila (kannattaa tarjota myös lähiseuroille).
 2. Ota yhteys suoraan kouluttajaan (alla) ja sopikaa ajankohta sekä muut kurssiin liittyvät asiat (mm. koulutustila, av-välineet).
 3. Järjestävä seura ilmoittaa koulutuksen Uimaliittoon. Tiedot kurssista voidaan julkaista liiton kotisivuilla. Kaikki ilmoittautumiset koulutukseen tehdään Uimaliiton ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
 4. Ohjaa jokainen osallistuja tekemään itse oma ilmoittautuminen järjestelmään.
 5. Järjestävä seura tilaa koulutusmateriaalin Uimaliiton verkkokaupasta. Sääntökirjat toimitetaan postitse tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Tilaus tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen kurssipäivää. HUOM! Verkkokauppa on uudistunut, joten jos et ole vielä asioinut uudessa verkkokaupassa, tulee sinun (seurasi) rekisteröityä uudelleen - pyrimme hyväksymään rekisteröinnit saman arkipäivän aikana.
 6. Kurssihinnan löydät koulutushinnastosta. Maksu on sama myös kortin uusijoille. Maksu sisältää koulutuksen sekä hyväksytysti suoritetun kurssin suoritusmerkinnän Uimaliiton rekisteriin.
 7. Uimaliitto laskuttaa kurssista järjestävää seuraa, joka huolehtii mahdollisesta edelleen laskutuksesta muilta seuroilta tai osallistujilta.
 8. Kurssin hyväksytysti suorittaneille tulee Uimaliiton rekisteriin merkintä tuomari- ja toimitsijakortin suorituksesta, erillistä korttia ei enää jaeta. Kertauskoulutukseen osallistuvan henkilön tuomarikortin voimassaolo asetetaan jatkuvaksi kurssipäivästä lähtien siten, että 1-lk korttien voimassaolo päivitetään neljällä vuodella ja 2-lk kortit viidellä vuodella. Mikäli kortin voimassaolo on jo vanhentunut, ei sitä voi jälkikäteen enää päivittää.

1-luokan sääntökouluttajat:

Espoo
Matti Alpola
matti.alpola[at]gmail.com 044 585 5123

Espoo
Keijo Kiviluoma
keijo.kiviluoma[at]kolumbus.fi 050 596 7431

Vantaa
Sami Wahlman
sami.wahlman[at]uimaliitto.fi 040 588 7783

2-luokan sääntökouluttajat

Espoo
Matti Alpola
matti.alpola[at]gmail.com 044 585 5123

Espoo
Keijo Kiviluoma
keijo.kiviluoma[at]kolumbus.fi 050 596 7431

Maarianhamina
Kjell Hansen
kjell[at]kejpa.com 018-15 314

Oulu
Tommi Pulkkinen 
tommi[at]oulunuinti.fi 044 506 8929

Vantaa
Saija Tynkkynen
saija.tynkkynen[at]vantaa.fi 040 551 8302

Vantaa
Sami Wahlman
sami.wahlman[at]uimaliitto.fi 040 588 7783

Tampere
Samuli Liinpää
samuli.liinpaa[at]varala.fi 044 035 9365