Seuraa Tampereen IKM-uinteja SuperLivessä

#UUTINEN 17.6.2017

13–16-vuotiaiden uimareiden kauden kansallinen pääkisa on käynnissä Tampereella. Ensimmäisen kisapäivän perusteella uimarit ovat erinomaisessa vireessä.

Lähes 450 uimaria 62 uimaseurasta kilpailee ikäkausimestaruuksista 50 metrin radalla tänä viikonloppuna Tampereella. Kilpailujen lajiohjelmaan on tullut uudistuksena myös 50 metrin matkat yhdistetyin ikäsarjoin. Mukana on paljon uimareita, jotka on valittu Netanyan nuorten EM-uinteihin (28.6.–2.7.) ja Färsaarten nuorten PM-uinteihin (8.–9.7.).

Uusia kilpailuennätyksiä tehtailtiin jo avauspäivänä perjantaina uusien 50 metrin matkojen lisäksi kuusi. Rebekka Luoto, Oskari Aalto, Lotta Pälsi, Laura Lahtinen, Roope Paatos ja Sini Silvennoinen kohensivat IKM-ennätyksiä varsin selvin marginaalein. Silvennoinen tempaisi tyttöjen 4x100 metrin vapaauinnissa aloitusosuudella 100 metrin vapaauinnin kisaennätyksen uudelle sekuntiluvulle numeroin 57,60. Hänellä on tilaisuus lyödä taululle vielä kovemmat ennätyslukemat sunnuntai-iltana uitavassa henkilökohtaisessa lajissa.

Seuraa videostriimiä SuperLivessä!

Reaaliaikaisen tulospalvelun lisäksi Livetiming-palvelu tarjoaa Tampereelta tunnelmia myös striimauksen välityksellä. Videostriimi löytyy Livetimingin SuperLive-sivulta. IKM-uintien kisavulta löytyvät uusien kisaennätysten lisäksi piste- ja mitalitaulukot.

Valokuvia Tampereen Uinnin Tuen Facebook-sivulla 

Yle Pirkanmaan TV-uutiset perjantaina (IKM-uinnit kohdassa 4:20)