Vesipallon SM-sarjat alkavat viikonloppuna

12.1.2018

Viimein saadaan myös aikuisten SM-sarjat käyntiin tänä viikonloppuna. Puolustavana mestarina miehissä on Stadin Kuhat ja naisissa Vesipalloseura Sentterit. Vuoden 2017-18 mestarit ovat selvillä viimeistään 20.5.

Naisten ja miesten vesipallon SM-sarjat käynnistyvät jälleen. Tällä kaudella miehissä mestaruudesta kilpailee viisi joukkuetta. Naisten sarjassa joukkueita on yhteensä neljä, joka on vähemmän kuin edellisinä vuosina.

On aika hakea uusi mestari kaudelle 2017-18. Hallitsevana mestarina miehissä kauteen lähtee Stadin Kuhat. Hopealle viime kaudella sijoittui Espoon Cetus ja pronssia sai Turun uimarit eli TU. Naisissa hallitsevana mestarina on Porin Sentterit. Hopealle viime kaudella ylsi Turun Uimarit ja pronssia sai Uinti Tampere. Mestarit ovat selvillä naisissa sekä miehissä viimeistään 20.5.

Miesten kauden ensimmäinen ottelu pelataan tänään perjantaina 12.1. (klo 20:50) Pirkkolan uimahallissa Helsingissä, jossa vastakkain asettuvat Kuhat 1 Helsingistä ja TU Turusta.

Naisten kausi käynnistyy lauantaina 13.1. kahdella ottelulla, Tampereella vastakkain asettuvat Uinti Tampere eli UiTa ja Kuhat sekä Turussa vastakkain ovat TU ja Sentterit.

 

Tästä voit katsoa molempien sarjojen koko kauden otteluohjelman ja tulospalvelun.

https://vesipallo.torneopal.fi/