Vesipallokausi on päässyt vauhtiin

#UUTINEN 29.9.2014

Vesipallon SM-sarjat ovat pyörähtäneet käyntiin syyskuussa. Miesten ja naisten sarjoissa on päästy jo kunnon vauhtiin ja juniorisarjat täydentävät otteluohjelmia jatkuvasti.

Vesipallossa otellaan tällä kaudella kuusi SM-sarjaa. Miesten ja naisten lisäksi mukana ovat juniorit A:sta D-sarjaan. A-juniorit aloittavat tosin vasta tammikuussa ja C-juniorit lokakuun lopulla, mutta B- ja D-juniorit ovat päässeet jo otteluiden makuun.

Miesten SM-sarja on tällä kaudella kuuden joukkueen vahvuinen, ja otteluita on kertynyt tähän mennessä yhdeksän. Puolustava Suomen mestari Turun Uimarit on aloittanut kauden väkevästi kolmella voitolla. Viime lauantaina se kävi Helsingin Pirkkolassa kukistamassa viime kevään finaalivastustajansa Kuhat. Turkulaisilla on miesten sarjassa myös kakkosjoukkue, WP NEO Turku.

Naisten sarjassa pelaa myös kuusi joukkuetta. Viime kevään pronssijoukkue Kuhat on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan ja otti kauden avauksessa luulot pois myös hallitsevalta mestarilta, Jyväskylän Saukoilta. Naisten sarjaan on tullut myös uutta kansainvälistä väriä, kun Hollannista ja Espanjasta on saatu vahvistuksia kotimaisiin joukkueisiin.

Tervetuloa katsomoihin kannustamaan!

Kauden sarjaohjelmat otteluaikoineen löytyvät vesipallon osiosta Sarjat-sivulta. Katsomoihin pääsee seuraamaan SM-sarjojen otteluita.

Sarjat-sivulta löytyy myös tulospalvelu sarjataulukkoineen. Vesipallon uusi tilastopalvelu Torneopal otetaan myös täydellä teholla käyttöön tämän kauden aikana, ja jo nyt otteluiden tarkempia tilastoja löytyy osoitteesta vesipallo.torneopal.fi 

Torneopal mahdollistaa myös vesipallo-otteluiden liveseurannan, jos ottelupaikan tietoliikenneyhteydet sen sallivat. Seuraava liveseuranta on miesten SM-sarjan Helsingin paikallisottelusta 9. lokakuuta.