Valmennustietoa Syksyn seminaarissa syyskuussa

#UUTINEN 13.8.2012

Valmentajille suunnattuun Syksyn seminaariin on aikaa noin kuukausi. Kisakalliossa luennoivat Matias Kosken valmentaja Rich Murphy ja Bo Jacobsen Tanskasta.

Syksyn seminaariin voi ilmoittautua 25.8. asti!


Ilmoittaudu tästä! 


15.-16. syyskuuta Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla kokoontuvaan Syksyn seminaariin ehtii vielä mukaan. Ilmoittautuminen päättyy 25. elokuuta. 

Englanninkielisistä luennoista vastaavat tänä syksynä Rich Murphy Atlantasta ja Bo Jacobsen Tanskasta. Murphyllä on kokemusta olympiauimari Matias Kosken valmennuksesta, ja hän jakaa seminaarissa mielenkiintoisia asioita Matiaksenkin valmentautumisesta viime vuosilta. Jacobsen puolestaan näkee aitiopaikalta, kuinka Tanskassa tehdään huippu-uimareita, lisäksi hän on guru kaikissa uintityyleissä tärkeiden vedenalaisten delfiinipotkujen hiomisessa.

Kisakalliossa vietetään myös jo perinteeksi muodostunut valmentajagaala lauantai-iltana, jossa valmentajakollegat tapaavat toisiaan ja voivat vaihtaa näkemyksiä iltamyöhään asti. Gaalassa palkitaan kauden 2011-2012 aikana ansioituneita valmentajia Kisakallion tunnelmallisessa rantapaviljongissa ja muistellaan kauden vaiheita. Kisakalliossa on uudet ja viihtyisät majoitustilat.

Syksyn seminaari alkaa lounaalla lauantaina 15.9. päättyen reilua vuorokautta myöhemmin. Seminaarin hintaan sisältyy ohjelman lisäksi majoitus kahden hengen huoneessa, kaksi lounasta, lauantai-illan gaalaillallinen, sekä sunnuntain aamupala.

Hinta 198 € (yhden hengen huoneen lisämaksu 45 €)