Talent-ryhmä leireili Helsingissä ja Vantaalla

#UUTINEN 15.3.2016

Nuoret uimahyppylupaukset hioivat uusia hyppyjä viime viikonlopun leirillä pääkaupunkiseudulla. Kolmesta seurasta koottu joukko osoitti, että kasvamassa on tasokas ikäryhmä kohti nuorten kansainvälisiä arvokisoja.

Uimahyppyjen Talent-ryhmä vahvistettuna NEM2016- ryhmän hyppääjillä vietti uimahyppyjen täyteisen viikonlopun 11.-13.3.2016. Leiri alkoi Mäkelänrinteen uintikeskuksessa perjantaina ja päättyi Tikkurilan uimahallilla sunnuntaina. Ohjelmassa oli paljon hyppyjä, kuivaharjoituksia, mietintöjä omasta urheilemisesta ja aina hauskoja pallopelejä. 

Talent-ryhmässä edustettuina ovat tällä hetkellä Oulun Uinti, Vantaa Diving ja Uimahyppyseura Tiirat Helsingistä. Koko viikonlopun hyppääjistä ja valmentajista säteili positiivinen yhdessä tekeminen ja yhteinen into uuden oppimiseen. Uusia hyppyjä tehtiin innolla, tehokkain leiriläinen oli juuri yhdeksän vuotta täyttänyt Eerika Repo. Täysin uusia hyppyjä nuori uimahyppääjä teki lähes kymmenen. Eerika on nuorin Talent-ryhmään vuodelle 2016 valituista hyppääjistä. 

Muutkin hyppääjät yltyivät upeisiin suorituksiin. Suomalaisten nuorten hyppääjien taso on jo nyt todella kova. Talent-ryhmäläisten kasvaessa saamme nauttia menestyksestä kansainvälisellä tasolla varmasti. Suomen uimahypyissä on kasvamassa äärettömän taitava ja lahjakas sukopolvi, mikä on osoitus siitä pitkäjänteisestä perusteellisesta pohjatyöstä, jota seuroissa on tehty.