Parihypyissä kuudes sija Suomeen!

#UUTINEN 13.6.2015

Rostockin EM-kisojen toiseksi viimeinen päivä poiki Suomen joukkueen toistaiseksi parhaan sijoituksen, kun naisten kolmen metrin parihypyistä tuli kuudes sija kelpo tuloksella.

Taina Karvonen ja Iira Laatunen sijoittuivat kuudenneksi uimahyppyjen EM-kilpailuiden naisten kolmen metrin parihypyissä. Sijoitus on suomalaiskaksikon paras EM-tasolla kyseisellä telineellä. 

Suomalaiset paransivat illan finaalissa merkittävästi alkukilpailun pistesaldoaan. Finaalin pisteet 265,32 ylittävät kesän MM-kilpailuiden valintarajan ja ovat tämän kauden ennätyspisteet. Pareja kilpailussa oli tänä vuonna vain seitsemän. Voiton veivät viime vuosien tapaan italialaiset Tania Cagnotto ja Francesca Dallape

Viisi vuotta yhdessä parihyppyjä kilpailleet Laatunen ja Karvonen näyttävät seuraavan kerran taitojaan heinäkuussa Etelä-Korean Universiadeissa ja uimahyppyjen MM-kilpailuissa Kazanissa Venäjällä. Rostockin EM-kisojen päätöspäivänä sunnuntaina suomalaisista nähdään vielä Taina Karvonen kolmen metrin henkilökohtaisessa kisassa.

Tulospalvelu 

Suomalaistulokset