Merileijonat Belgradissa

#UUTINEN 6.7.2011

Suomen teltta ensimmäinen vihreä vasemmalta

Nuorten EM-joukkue on valmistautunut jo muutaman päivän NEM-kisoihin täällä Belgradissa. Kaupunki ei ole ainakaan vielä löytänyt tietä ainakaan omaan sydämeeni. Joukkue on tehnyt asiat tähän asti hyvin ja ammattimaisesti. Hyvä valmistautuminen näkyi tänään aamulla tuloksissa kun saavutimme kolme semifinaalia (T 50 ru 2 kpl ja P 200 ru 1 kpl) ja yhden finaalipaikan ( P 400 vu).

Tulee Suomalaisittain erittäin kova iltajakso. Marginaalit tulevat olemaan taas pienet ja onnistumisella kaikki on mahdollista. Joukkueenjohtajan näkökulmasta on aina löydettävä se oikea tunne ryhmään. Jos uhotaan liikaa lataus saattaa mennä yli ja jos taas otetaan liian rennosti niin riittävää terävyyttä ei löydy. Pienillä asioilla on merkitystä. Valmentajien esimerkki on tärkeää itseluottamuksen kannalta. Meillä on täällä mukana erinomainen valmentajatiimi.

Kun kisat kestävät viisi päivää on energian säästö avainasemassa. Jokaisella on oma tähtihetkensä. Se hetki voi kestää vaikka vain 30 sekuntia mutta sillä hetkellä pitää olla valmis, energinen ja pitää pystyä tekemään se mitä itse osaa.

Huippu-urheilu on hienoa, jos tämä olisi helppoa tämä olisi tylsää…siksi riittävän kovat haasteet ovatkin hienoja ottaa vastaan. Nuorten EM-kisat ovat sellaiset. Täällä ovat paikalla kaiki Euroopan parhaat NEM-ikäiset ja kilpailu on timantin kovaa.

Kisasivut osoitteessa: http://www.belgrade2011.rs